Our diary #36

Ons tweede weekoverzicht deze week hihi. Maar wel gewoon met foto’s vanaf afgelopen zondag tot en met gisteren hoor. We hadden een date bij Intratuin, vierden pakjesavond  bij opa en oma, gingen de stad in en waren ook gewoon lekker thuis…

Zondag hadden we een date met Monique en Nicole bij Intratuin. Kijk onze meisjes daar nou lief zitten!Daarna maakten we thuis een hut op de bank. Dat vindt Aukje altijd zo leuk om te doen!Maandag mocht Aukje weer naar school. Ze zegt elke ochtend dat ze niet wil, zo sneu! Ik laat haar ook elke ochtend huilend achter 🙁Daarna maakte ik een decor voor onze kerstkaart. Hij staat nog, want deze week komt een vriendin ook langs om foto’s te maken van haar zoontje. En Maikel vond het leuk om Emmi een broodje te voeren haha. Dat snoetje 🙂 Zoals je ziet begonnen de waterpokken hier al te komen bij Emmi.Na schooltijd even lekker dansen voor de tv. Tegen de avond hadden we pakjesavond bij opa en oma. De meisjes zijn weer flink verwend! Dank u Sinterklaasje!De hit van de avond! Deze tekentafel. Leer tekenen in vier stappen, zo leuk! Emmi kon alleen maar tegen mij aanhangen, zo sneu. Toen we ’s avonds thuiskwamen had ze ook flinke koorts arm moppie.Dinsdag mocht Emmi even in de speelschuur spelen. Aukje nam namelijk een vriendinnetje mee uit school en de dames waren zo druk dat het me een goed plan leek om ze even los te laten in de schuur haha. Emmi vond er nog weinig aan trouwens 😉De arreslee was klaar en moest worden getest! Hij staat in de winkel als fotomomentje, zo leuk!Aukje en Emmi zijn zo lief samen! Knuffelen en kussen en Emmi moet echt altijd lachen als ze Aukje ziet, zo leuk!Uhm, ja goedemorgen. Aukje was woensdag vrij en begon de dag met een grote knuffel verhuizing. Verder speelden we lekker veel met Aukjes nieuwe Sinterklaascadeaus.Zoals met onder andere deze krimpfolie. Leuk spul is dat zeg! Emmi was nog steeds niet fit dus we deden verder weinig. Donderdag ging ik weer werken en mocht Emmi naar opa en oma. Moppie lekker warm ingepakt in de auto.Na schooltijd lekker knutselen met opa. Vrijdag werkte ik ook en ’s avonds hadden we dobbelspel met het personeel van de Hoeve. Altijd leuk. Even bij mijn kleine moppie kijken voor het slapen gaan. Aukje was uit logeren en dus konden we ’s ochtends rustig aan doen. Lekker een dutje in mama’s bed!En de selfiecam ontdekken 😉 Zaterdag gingen we even de stad in om snowboots te kopen voor Aukje. Aukje wil altijd even in die automaten zitten die vaak bij winkels staan. Ik doe er bijna nooit geld in maar zo af en toe mag dat best een keer. Zo fijn als er iets voor de kindjes in winkels staat!

Vandaag staat er niks op de planning, heerlijk! De rest van de week geloof ik ook niet zoveel dus misschien dat het eindelijk wat rustiger wordt nu, zou best fijn zijn 😉 Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.