Our diary #34

Alweer een week voorbij. Nog maar een week en we vieren hier alweer pakjesavond! O jee… dat betekent dat ik deze week dus nog een hoop moet doen. Maar eerst een terugblik op afgelopen week…

Maandag waren we nog een dagje thuis met z’n allen. Aukje had namelijk teveel last van haar waterpokken om naar school te kunnen. Arm mopje. Emmi vond het wel gezellig. 😉Ik maakte deze aftelkalender die al eerder deze week online kwam. Aukje loopt er ’s ochtends meteen naartoe om een hokje te openen.Aukje wilde wel verven. Dit leuke beeldje van de Action. Speciaal voor haar grote vriend Freek.Dinsdag was ik samen met Monique en Nicole uitgenodigd bij Livera. Hierover snel meer!Emmi mocht ook gezellig mee. Na schooltijd nam Aukje voor het eerst een vriendinnetje mee naar huis dus had ik geen tijd meer voor foto’s haha. Woensdag wilde Emmi wel een appeltje haha. Ik heb hem toch maar gepureerd 😉Aukje mocht optreden met haar klas. De juf durfde wel, nog geen week op school en meteen een van de hoofdrollen. Ik stond te glunderen als een paard met zeven… juist ja. Ze deed het super goed. Zo knap!Na school even lekker wat eten. En toen kwam er een leen balance board binnen. Eens kijken of dat wat is.Donderdag ging ik werken en deden we onder andere een leescircuit. De kinderen mochten grappige, boze en lieve woorden zoeken.Emmi was ondertussen bij opa en oma.Fijn in de box spelen.Tijd om Aukje uit school te halen en tijd om gekke kleidieren te maken met opa en oma.Hihi.Lekker stukje pizza voor Emmi.Zaterdag mocht Aukje naar Sinterklaas op het werk van oma. Ik ging ondertussen even snel naar Coppelmans.Daarna begon ik aan een nieuw diy projectje…Emmi keek ondertussen toe 😉Aukje bij Sinterklaas! Zo knap, ze is tegenwoordig echt veel minder bang en durft steeds meer. Fijn!

Komende week staan er heel veel blogs op de planning, zeker twee en soms wel drie per dag. Verder moet ik nog dichten, nog wat cadeautjes kopen, gaan we naar het kasteel van Sinterklaas en vieren we pakjesavond. Alweer een druk weekje dus!

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.