Kidential kinderkleding “puur, speels en bewust” *

Kidential

Namens Aukjeswereld kreeg ik de mogelijkheid om kidsfashion van een, voor mij, heel nieuw merk uit te proberen, namelijk Kidential. Dat wilde ik maar wat graag, want niet alleen ben ik gek op kindermode, Kidential is ook nog eens 100% milieubewust en 100% biologisch. Tijd om mij eens wat meer in dit bijzondere merk te verdiepen.

Het eerste wat mij opviel toen ik de website bezocht was het filmpje waarin het gehele proces wordt beschreven over de productie van hun kleding. Hierin wordt al snel duidelijk hoe gepassioneerd de founders van dit kledingmerk zijn. Zij houden iedere stap van het proces nauwlettend in de gaten, zodat zij volledig achter hun ecoclothing kunnen staan en dat zie je terug in hun kleding.

Het ecologische katoen wordt vervaardigd en verwerkt in de Egeïsche regio, een van de beste regio’s ter wereld voor de productie van biologisch katoen van hoge kwaliteit! Het biokatoen wordt geteeld en verwerkt zonder gebruik van pesticiden, insecticiden, ontbladeringsmiddelen, kunstmatige meststoffen en dioxine-producerende bleekmiddelen. Hierdoor kan Kidential kleding maken zonder het ecosysteem te beschadigen en is het 100% vernieuwbaar.

Dit is uiteraard niet alleen goed voor het milieu, maar ook zeker voor de kleintjes. Het beschermt de baby’s en kinderen tegen eczeem en andere huidaandoeningen en het houdt de kids de hele dag lang comfortabel. Je voelt het ook aan de kleding, deze is heerlijk zacht. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, de babykleding heeft geen drukknoopjes maar magneetsluitingen. Ideaal!

kidential

Daarnaast vind ik de diversiteit aan vrolijke kleuren ook ontzettend gaaf! De kledingstukken zijn eenvoudig om te zien, er wordt geen gebruik gemaakt van opdrukken of merkjes, maar hierdoor zijn ze wel tijdloos en ook niet onbelangrijk in deze tijd, genderneutraal.

Wat ik ook erg belangrijk vind is dat Kidential niet alleen hun verantwoordelijkheid neemt op ecologisch gebied, ook maatschappelijk zijn ze ontzettend goed bezig. Sowieso voldoen hun diensten en productie aan de strengste internationale normen, maar hun gehele productie is gebaseerd op duurzame zorg voor de gewassen, een verantwoord waterbeheer en eerlijke lonen.

Dus waarom zou ik zeker vaker kleding kopen van Kidential?

  • De kleding voelt heerlijk zacht aan
  • Ze hebben veel en leuke vrolijke kleuren
  • Ze zijn 100% milieubewust, 100% biologisch en daarmee ook 100% vernieuwbaar
  • Door het ontwerp zijn de kledingstukken tijdloos en zijn diverse kledingstukken genderneutraal, zodat ze voor zowel broertjes als zusjes gebruikt kunnen worden
  • Door de hoge kwaliteit van het biokatoen gaat de kleding erg lang mee
  • Het is betaalbaar. Alle kledingstukken zijn onder de €25,-
  • De kleding kan online besteld worden en dan is het in principe de volgende dag al in huis. Superhandig!

Zijn jullie net zo nieuwsgierig geworden als dat ik was? Dan heb ik goed nieuws. Aukjeswereld mag namens Kidential een superleuke verrassingsbox weggeven met maar liefst 3 kledingstukken! Om deze gave prijs te kunnen winnen is het belangrijk dat je het account van @kidential en van @aukjeswereld volgt op Instagram. Laat in een reactie weten waarom jouw kindje kans moet maken op deze fijne kleding en in welke maat. Op 2 april maken we de winnaar bekend. Succes!

Gefeliciteerd Erika! Heel veel plezier met de Kidential verrassingsbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.