Our diary #100

verjaardag peuter

Hieperdepiep hoera! Vandaag is Emmi jarig! Ons kleinste moppie wordt gewoon alweer twee jaar vandaag. We vierden het vrijdag al op het kinderdagverblijf dus daar kan ik al wat foto’s van laten zien en de foto’s van Emmi’s verjaardag vandaag hou je nog van me tegoed!

Afgelopen week was een ontzettend drukke week. Dit soort weken zorgen er altijd voor dat ik aan het begin van de week een enorm vol hoofd heb, maar door alles dag voor dag te bekijken komt het meestal wel goed. Zo ook deze week.

Vorig weekend was Maikel ziek, daardoor moest ik het weekend werken. De meisjes mochten bij opa en oma logeren en dat is natuurlijk altijd feest!

Het was mooi weer dus er kon lekker buiten worden gespeeld. Zandcakejes maken.

Even een stukje wandelen. Deze grapjas speelde kiekeboe van onder haar muts 🙂

Handig, zo’n grote zus haha.

Op visite bij mijn opa en oma. De meisjes weten de koekjes lade wel te vinden daar!

Weer bij opa en oma thuis lekker picknicken in huis. Ze zitten zo graag aan dit tafeltje (volgens mij heb ik ze deze week weer in de Lidl folder zien staan zelfs, tipje!).

Na het eten nog even lekker buiten spelen en toen was het tijd voor Emmi haar dutje. Ondertussen was ik hard aan het werk op de Hoeve.

paaseitjes zeeman

Maandag na schooltijd mocht Aukje dan eindelijk de paastakken versieren. Ik kreeg op Instagram enorm veel vragen over deze leuke versiering, allemaal gekocht bij de Zeeman.

paastakken versieren

Aukje vond het zo leuk om te doen.

’s Avonds nog even met de nieuwe Bubabloon spelen voor het slapen gaan. Heb je al gezien dat ik er ook vijf weg mag geven? De winactie vind je hier.

poppenwagen peuter

Dinsdagochtend ging ik even snel met een stofdoek door het huis en ondertussen kon Emmi lekker spelen.

Daarna gingen we naar vrienden, de kindjes vierden afgelopen weekend hun verjaardagen maar daar konden we niet naartoe. Dat moesten we even inhalen. We namen deze cadeautjes mee.

Woensdagochtend wilde Aukje haar nieuwe L.O.L. tattoos op haar armen. Bij de Action kocht ik deze surprise eieren. Ik vond de verrassing een beetje tegenvallen, maar Aukje vond het gelukkig wel leuk dus dat is het belangrijkste.

En terwijl Emmi aan het spelen was (zie je haar zitten?) begon ik alvast met haar traktatie voor het kinderdagverblijf. Er zijn heel veel ouders die een hekel hebben aan het maken van een traktatie, maar ik vind het echt leuk om te doen. Best wel ontspannend ook 🙂

Emmi maakte er ondertussen een rommeltje van.

Woensdagavond had ik een kinderkledingparty bij een vriendin. Ik was nog nooit naar zo’n party geweest maar vond het erg leuk. Voor Aukje kocht ik drie zomerjurkjes en voor Emmi twee.

Donderdag was het al vroeg lekker weer, dus Emmi speelde lekker in de tuin bij mijn ouders.

Visjes kijken.

bumba traktatie

Ondertussen maakte ik de traktatie van Emmi af. Ook hierover kwamen enorm veel vragen op internet. Ik kreeg de printable drie jaar geleden via Annekoendigitaal.nl en deed in elk bakje een doosje rozijntjes en een klein uitdeelboekje van Kikker. Voor de juffen pakte ik een fles aardbeienprosecco in.

En terwijl ik druk aan het werk was vermaakte Emmi zich prima bij opa en oma.

Aukje kwam er na schooltijd ook gezellig bij. Ze knutselde een hele mooie paaskrans, super leuk! Donderdagavond kwam een vriendinnetje op de thee. We planden samen een uitje voor de zomer, gezellig twee nachtjes samen naar zee. Zo leuk! Heb er nou al zin in!

verjaardag peuter

En vrijdag vierde Emmi haar verjaardag op het kinderdagverblijf. Ze kreeg een leuke kroon op (haar groep heet de Kikkertjes, dus vandaar de kikker) en er werden liedjes gezongen. Ze mocht natuurlijk ook even kaarsjes uitblazen en haar traktatie tevoorschijn toveren.

verjaardag kinderdagverblijf

En tot slot mocht ze de traktaties uitdelen. Volgens mij genoot ze enorm van haar feestje. Ze kreeg ook nog een leuk cadeautje, twee potjes klei, dus een ontzettend geslaagd feestje.

Zaterdag had ik een vrijgezellenfeestje waar je misschien al wel het een en ander van voorbij hebt zien komen op Instagram. Mochten er nog leuke en toonbare foto’s worden gemaakt dan zal ik ze in mijn volgende diary nog laten zien. En verder ga ik vandaag lekker feesten voor Emmi’s verjaardag. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.