Ken jij de BubaBloon al?

Bubabloon

“Niet met de bal gooien in de woonkamer!” Als jij nu jezelf hoort dan is deze winactie wat voor jou. Want met de BubaBloon kan je kindje gewoon in huis met een bal spelen, zonder dat er ongelukken gebeuren!

Kinderen en ballen

Kinderen en ballen, een gouden combinatie als je het kinderen vraagt. Helaas vinden ouders dit meestal een minder geslaagde combinatie, zeker als het om binnenshuis spelen gaat. Maar een bal heeft vaak een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Het is meestal zelfs een van de eerste woordjes die een baby kan zeggen. Hier in huis hebben we ook een kleine dreumes die gek is op ballen. Ze vindt het geweldig om samen over te rollen en om achter de bal aan te rennen. En het is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens goed voor de motoriek. Maar vaak mogen kinderen dus niet in huis met een bal spelen, omdat ouders bang zijn dat er spullen sneuvelen. Op zich begrijpbaar, maar ook jammer. Met de BubaBloon heb je daar geen last meer van!

bubabloon

BubaBloon

De BubaBloon is eigenlijk een soort hoes die je over een ballon heen doet, zodat je de ballon als bal kunt gebruiken. De BubaBloon is veilig, duurzaam, uitwasbaar en herbruikbaar. Er worden drie ballonnen meegeleverd, maar als deze op zijn kan je de BubaBloon blijven gebruiken met gewone ballonnen. De BubaBloon is al leuk vanaf 4 maanden en is perfect om de motorische vaardigheden op deze leeftijd te helpen ontwikkelen. De BubaBloon is een geweldige motivatie om te gaan kruipen, de kinderen kunnen ernaar grijpen, het weg slaan en er weer achter aan gaan.

BubaBloon

Leuk voor jong en oud(er)

De BubaBloon is niet alleen leuk voor baby’s en dreumesen (cadeautip!), maar ook voor grotere kinderen. Het stimuleert de hand-oog coördinatie, helpt schop- en gooivaardigheden ontwikkelen en is zelfs goed om motorische vaardigheden te verbeteren bij mensen met artritis of andere vergelijkbare klachten. En tot slot is hij is zeer geschikt voor kinderen met een latex-allergie of mensen met een angst voor het knallen van een ballonnen. Fijn bijkomend voordeel, hij is niet duur! Je koopt al een Bubabloon voor € 8,99 bij De Kleine Giraf.

BubaBloon

Win!

Ik mag maar liefst vijf exemplaren van deze ontzettend leuke BubaBloon weggeven. Wil jij kans maken op een exemplaar? Laat dan in een reactie weten welk model jouw voorkeur heeft. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 maart. Op 26 maart krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Anoek, Aukje, Inger, Sabrina en Betti. De Bubabloon komt jullie kant op!

BubaBloon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.