“Ik ben goed zoals ik ben” – Joyce

Helaas zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen onzeker. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, dus daarom ben ik deze rubriek gestart. “Ik ben goed zoals ik ben!” Waarin ik door middel van een aantal vragen, vrouwen eens heel bewust, positief naar zichzelf laat kijken. Vandaag is Joyce aan de beurt…

Wie ben je? 

Hoi! Mijn naam is Joyce, ik ben 25 jaar en kom uit Groningen. Mijn hobby’s zijn bloggen, schrijven, bakken, fotografie en eigenlijk heel veel creatieve dingen. Ik vind het heerlijk om met vrienden af te spreken. Ook heb ik een hamstertje, Macho.

Als je jezelf zou moeten omschrijven aan de hand van drie positieve woorden, welke zouden dat zijn? 
Doorzetter, eerlijk, zorgzaam
 
Leg de keuze van deze woorden uit: 

Zorgzaam: Ik zorg graag voor anderen. Niet alleen wanneer ze ziek zijn, maar ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te koken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat zij zich goed voelen.

Eerlijk: Ik lieg niet, nooit! Ik vind eerlijkheid heel belangrijk. Wel eens een leugentje om bestwil, maar dat is bijvoorbeeld alleen als ik met een verrassing bezig ben.

Doorzetter: Er zijn diverse situaties in mijn leven geweest die niet makkelijk waren. Toch heb ik niet opgegeven en ga ik uiteindelijk altijd door. Vaak kom je er sterker uit.

Noem drie redenen waarom je partner jou heeft gekozen. 

Mijn relatie is helaas net voorbij, maar toch vul ik deze even in.

  1. We hadden best veel gezamenlijke interesses.
  2. Hij werd blij van mijn aanwezigheid en humor.
  3. Hij vond dat ik er leuk uit zag.
Jouw vrienden vinden jou een fijne vriendin omdat:
Ik altijd voor ze klaar sta en een luisterend oor bied. Maar ook om de leuke dingen die we doen en mijn soms onhandige trekjes. Ik ben echt een kluns af en toe haha.
 
Jouw collega’s vinden jou een fijne collega omdat: 
Niet van toepassing, ik heb helaas geen baan.
  
Wat vind je mooi aan jezelf? 
Ik ben heel trots op mijn ogen, nagels en borsten. Die vind ik echt heel mooi, qua uiterlijk. Innerlijk vind ik mooi dat ik eerlijk en betrouwbaar ben, altijd voor iedereen klaar sta en niet zomaar opgeef. Mijn gevoel voor humor vind ik ook leuk. Is dit raar om over jezelf te zeggen?
 
Wat vindt je partner mooi aan jou? 
Qua innerlijk vond ie mij leuk om mijn humor, de steun die ik geef en dat ik ga voor wat ik wil. Qua uiterlijk borsten en billen. Tja, Het blijft een man 😉
 
Wanneer voel jij je op je mooist? 
Als ik een mooi lingeriesetje aan heb, lekkere parfum op en een beetje mascara. Vooral dus als ik veel meer moeite dan normaal heb gedaan om er leuk uit te zien.
 
Waar ben je goed in? 
Ik ben goed in schrijven en dingen plannen. Daar word ik ook echt blij van. Beiden komen naar voren in mijn grootste hobby: bloggen. Daarnaast denk ik dat ik in situaties als buitenstaander de betrokkenen goed vanuit een ander perspectief kan laten kijken, waardoor het snel minder erg voelt voor ze.
 
Wanneer ben je trots op jezelf? 
Als ik nee heb gezegd op iets wat ik niet wil, mijn grenzen aangeef, of iets bereikt heb wat voor mij belangrijk is. Dit kan bijvoorbeeld mijn diploma zijn, maar ook goede bezoekersaantallen en aantal volgers rondom mijn blog. Het meest trots ben ik wanneer ik mezelf durf te zijn, zonder masker.
 
Joyce, bedankt voor je antwoorden!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.