Adventskalenders van de Action

adventskalender action

Ken je hem nog? De beauty adventskalender van de Action van vorig jaar? Hij is er weer, maar dit keer kan je wel uit drie verschillende kalenders kiezen. Daarnaast zijn er ook nog adventskalenders voor katten, voor snoepkonten en voor creatievelingen die hem liever zelf vullen…

Adventskalender Action

Gisteren liep ik door de Action en hoewel ik helemaal nog niet met Kerst bezig ben, had ik ontzettend veel moeite met het overslaan van de kerstafdeling. Ik zag namelijk dat er een enorme hoeveelheid aan adventskalenders lag en ik kan me nog herinneren dat ze vorig jaar binnen not-time waren uitverkocht. Toen ik beter ging kijken zag ik dat er dit jaar zelfs verschillende varianten zijn! Vraag me niet hoe, maar het lukte me om zonder adventskalender bij de kassa te verschijnen, maar ik vond ze te leuk om het niet even te delen.

Action adventskalender

Spa Exclusives adventskalender

De Spa Exclusives adventskalender kost € 9,95 en bevat 24 cadeautjes. Denk aan een bodymist, dagcrème, scrub, badzout, handcrème en meer heerlijke en luxe verzorgingsproducten.

adventkalender action

Max & more adventskalender

De Max & More adventskalender kost € 9,95 en bevat 24 make-up producten uit verschillende categorieën. Denk aan nagellak, highlighter drops, lippenstift en nog veel meer! Tot en met 8 oktober kost deze adventskalender slechts € 8,88!

adventskalender action

Max & More luxe adventskalender

De Max & More luxe adventskalender kot € 14,95 en is net een tikkeltje luxer dan de gewone variant. Deze kalender bevat alles voor een oogverblindende look tijdens kerst, denk aan o.a. verschillende kleuren nagellak, highlighter drops, oogschaduw, lippenstift en een pincet. Tot en met 8 oktober kost deze adventskalender slechts € 11,95!

adventskalender van de action

Look-O-Look adventskalender

Voor echte snoepkonten is er een Look-O-Look adventskalender. Deze kost slechts € 3,99 en zit vol met verrassend leuke snoepjes. Denk aan Fruit-tella, snoepkettingen en Mentos.

adventskalender katten

Adventskalender voor honden of katten

Ook aan onze trouwe viervoeters wordt dit jaar gedacht. Voor € 3,89 heb je al een adventskalender voor je hond of kat in huis met daarin 24 lekkere snacks, zodat jouw huisdier ook gezellig mee kan delen in de feestvreugde.

action adventskalender

Zelf te vullen adventskalenders

Vul je liever zelf een adventskalender met leuke of lekkere dingen? Ook daar heeft Action aan gedacht. Er zijn verschillende varianten te koop, die je zelf nog in elkaar moet zetten of die al compleet zijn. Heb je geen idee wat je erin kan stoppen? Kijk dan even naar mijn diy adventskalender artikel van vorig jaar, hierin staan verschillende tips!

Overige adventskalenders

Natuurlijk hebben ze ook gewoon de welbekende adventskalenders waarbij er achter elk vakje een chocolaatje zit. Voor Aukje heb ik de variant met L.O.L. poppetjes al in huis en voor Emmi zat er een vrolijke eenhoorn bij.

En, heb jij al een adventskalender in huis? Of ren je nu meteen naar de Action om er een (of meer) te scoren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.