Mijn verlanglijstje voor mijn 34e verjaardag

Over twee weken ben ik jarig *jeej* en hoewel ik mijn verjaardag eigenlijk nooit meer echt vier, zijn er toch altijd wel familieleden die toch graag een cadeautje willen geven. Omdat ik ook altijd de verlanglijstjes van de meiden hier deel dacht ik, waarom niet ook die van mij? Ook al is niet alles misschien even realistisch…

  • Een week Ibiza met mijn vriendinnen! Uhm, ik bedoel natuurlijk twee weken Italië met het hele gezin. Lekker elke dag pasta, pizza en Italiaans ijs en na twee weken met een bruin tintje en een volgegeten buik weer uitgerust naar huis.
  • Een dagje sauna. Inclusief champagne arrangement, lunch en diner, massage en pedicure uiteraard. Voor minder doen we het niet 😉
  • Een nieuw interieur. Nou vooruit, niet alles hoeft weg. De banken en de keuken mogen blijven. De rest kan gaan wat mij betreft.
  • Een nieuwe garderobe. Maar oké, met één nieuwe jurk ben ik ook al tevreden hoor.
  • Hulp in de huishouding. En dan niet zo eentje waarbij ik zelf na afloop alsnog de helft kan gaan doen maar iemand die echt goed is. En niet omdat ik er geen tijd voor heb hoor, maar gewoon omdat ik er geen bal aan vind om het zelf te doen.
  • Iets meer zelfvertrouwen en schijt aan wat anderen van me denken zou fijn zijn.
  • En tot slot zou ik ook wel een fatsoenlijke internetverbinding willen zodat ook ik, als ongeveer enige Nederlander die het nog niet heeft, een Netflix en Videoland abonnement af kan sluiten. Zodat ik lekker de hele dag op de bank kan hangen en series kan kijken. Uhm, ik bedoel zodat de kinderen af en toe een film kunnen kijken als ze moe zijn 😉 Lijkt me heerlijk!

Mocht je nog aanvullende tips voor me hebben, let me know want mijn lijstje kan altijd aangevuld worden natuurlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.