Cadeautips tweede verjaardag

collage-2015-09-15Vandaag is het 15 september. Dat betekent dat Aukje alweer bijna 2 jaar wordt. Nog maar 2 maandjes en onze dreumes is een echte peuter! Wat gaat het toch snel zeg (alweer zo’n cliché dat waar is 😉 )! Omdat haar verjaardag steeds dichterbij komt, en iedereen al gaat vragen wat ze graag zou willen hebben voor haar verjaardag zette ik alvast wat leuke cadeautips op een rijtje…

cadeautipsEen pop! Aukje is een echt poppenmoedertje en ze had al twee kleine popjes maar ik denk dat ze het super leuk vindt als ze een wat grotere krijgt waarbij we allerlei accessoires kunnen kopen. Deze is ook niet zo duur, € 24,99cadeautipsWe hebben al een poppenwagentje en een buggy, maar nog geen beddengoed voor in de poppenwagen. Kan ze de baby ook echt instoppen! Super schattig setje voor maar €11,99.cadeautipsEn dan dit schattige speentje! Super lief en meteen een mooie stimulans om zelf de speen af te leren. Aukje is dan natuurlijk een grote meid en speentjes zijn voor baby’s, dus mag ze haar speentje ook aan baby Annabel geven… € 7,99.cadeautipsOok kan een poppenbedje natuurlijk niet ontbreken! Kan Aukje elke avond voor het slapengaan ook de baby in bed leggen. Deze kost € 28,95cadeautipsDuplo is natuurlijk ook altijd leuk! We hebben er al wat van, maar Duplo heb je nooit genoeg natuurlijk. Het fijne hiervan is dat het in verschillende dozen en dus ook prijzen verkrijgbaar is.cadeautipsEen loopfiets is niet alleen erg leuk, maar ook goed voor de motoriek en het evenwicht. Je hebt wat duurdere loopfietsen maar er zijn ook al wat goedkopere verkrijgbaar.cadeautipsDe vloerpuzzel van Woezel en Pip lijkt me ook erg leuk! Puzzelen is sowieso al erg leuk, maar een super grote puzzel met ook nog eens Woezel en Pip erop, dat is toch helemaal één groot feest! € 9,99.

En boekjes zijn natuurlijk altijd goed! Het liefste prentenboeken, zodat Aukje lekker plaatjes kan kijken tijdens het voorlezen (deze tip gaf ik ook al bij mijn cadeautips voor een eerste verjaardag, maar ik vind hem nog steeds van toepassing 🙂 boekjes zijn gewoon altijd leuk!)

Dit waren alvast wat cadeautips voor een tweede verjaardag van een meisje. Grote kans dat ik binnenkort nog meer leuke dingen tegenkom, dan zal ik die verwerken in een blogje met cadeautips voor 5 december… .;-)

Hebben jullie nog leuke tips voor een tweede verjaardag?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?cadeautips 2e verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.