Creatief met Peppa Pig + Winactie!

Is jouw kleintje ook zo gek op Peppa Pig? Maar ben je er niet zo blij mee dat er steeds filmpjes worden gekeken? Ga dan zelf creatief aan de slag met je kindje én met Peppa!

Peppa neus

Maak samen met je kindje een Peppa Pig neus! Hoe? Heel simpel. Je kunt hiervoor een lege eierdoos gebruiken of een leeg toiletpapierrolletje. Van de eierdoos knip je 1 ‘dopje’ uit, schilder deze roze, teken er twee grote neusgaten voorop en maak twee kleine gaatjes aan de zijkanten. Hier haal je een elastiek doorheen zodat je de neus echt op kunt zetten en je bent klaar! Pak je liever een toiletpapierrolletje, knip deze dan doormidden, beplak hem met roze papier en plak op de onderkant een roze rondje zodat je neus dicht is. Weer twee neusgaten en een elastiek en je varkensneus is klaar.

Peppa knutsels

Dan is het tijd om verder te gaan knutselen. Varkensneus op en jullie zijn er klaar voor! Maak bijvoorbeeld een leuke Peppa Pig sokpop, of een poppenkastpop. Van een rond papieren bordje kan je ook een leuk varkentje maken en voor de wat grotere kindjes is een varkentje van een zelfgemaakte pompon ook erg leuk. Hebben jullie de smaak te pakken? Maak dan niet alleen Peppa Pig maar maak meteen de hele familie! Super leuk!

Winactie

Voor de echte Peppa Pig fans heb ik ook nog een leuke winactie. Ik mag namelijk twee Peppa Pig pakketten weggeven, met hierin een van de Peppa karakters, een flapjesboekje en een magneetschrijfbord. Hoe maak je kans? Laat een reactie achter op Facebook voor wie je mee wil doen en that’s it. Volgende week krijgt de winnaar persoonlijk berocht. Veel knutselplezier en succes met de winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.