Aukjes traktatie op het kinderdagverblijf

traktatie frozenGisteren vierde Aukje alweer haar derde verjaardag op het kinderdagverblijf. En bij een derde verjaardag hoort natuurlijk een prachtige traktatie. Aangezien Aukje een enorme Frozen fan is, kon ik uiteraard niet anders dan een Frozen traktatie maken. En dit is het geworden…

Maakte ik vorig jaar nog een ware peuter traktatie voor Aukje, was het dit jaar toch echt tijd voor een grote meiden thema, Frozen. Al een paar weken geleden ben ik begonnen met rondkijken op Pinterest en zo vond ik uiteindelijk deze super leuke Frozen traktatie. Eentje die ook nog eens geschikt is voor peuters. Het voorwerk had ik al eerder deze week gedaan, gelukkig maar, want in het knippen van de Elsa’s ging stiekem meer tijd zitten dan ik dacht. frozen traktatieEn dit is het resultaat! De Elsa’s heb ik op gewoon papier uitgeprint en achterop heb ik “Hoera, Aukje 3 jaar” geschreven. Daarna heb ik ze gelamineerd. De stokjes die ik gekocht had waren echt veel te groot, dus uiteindelijk heb ik ze gewoon op een cocktailprikker geplakt. Als rok heb ik een eierkoek doormidden gesneden en met boter aan elkaar geplakt. De decoratie komt van de Action en zit ook gewoon met boter vast. Om te zorgen dat alles nog lekker zou smaken de dag erna, heb ik elk rokje apart in vershoudfolie ingepakt. Beetje veel werk, maar ik kon natuurlijk niet alles op vrijdagochtend pas klaarmaken. Zo bleef het prima vers.traktatie juffenVoor de leidsters maakte ik een klein dienblad gevuld met chocoladegeld, een kaarsje en een potje met kruidnootjes bakmix. Kunnen ze morgen mooi kruidnootjes bakken voor of na de intocht. bumba traktatieDit trakteerde Aukje vorig jaar. In het Bumba bakje had ik geloof ik een mini boekje van Kikker gestopt en een doosje rozijntjes.traktatie 1 jaarEn dit trakteerde Aukje toen ze 1 werd. Schaapjes van rijstenwafels. Toen Emmi 1 werd trakteerde ze hetzelfde idee, maar dan met Nijntje.

Vind jij het ook zo leuk om traktaties te maken of kies je liever voor een simpele traktatie? In het laatste geval is deze traktatie voor drukke moeders misschien wel wat voor jou? Simpel maar toch een leuk resultaat!

 

Frozen traktatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.