Ik ga op vakantie en ik neem mee… *

reistrolley“Mama is die voor mij? Dank je wel!” Zo blij was Aukje toen ze haar nieuwe reistrolley zag. Dat snap ik ook wel, want hij is knalroze met witte bloemen. En nog voordat ik de kans kreeg om er foto’s van te maken werd de trolley volgeladen met speelgoed en speelde ze dat ze op vakantie ging. En dat heeft ze sindsdien elke dag gespeeld…

Een grote Jumbo tas gevuld met kleren. Ik lieg niet als ik zeg dat we op vakantie zo altijd de kleren van de meisjes meenemen. Maikel en ik hebben allebei wel een koffer, maar de meisjes hadden er nog geen. Elke keer als Aukje en Emmi gingen logeren moest ik weer opnieuw op zoek naar een tas om alle spullen in te stoppen. De ene keer was dat een Jumbo tas, de andere keer een kartonnen tas die ik net op dat moment tegenkwam. Maar echt een fatsoenlijke koffer of tas hadden we niet.

Al een paar keer kwam het in me op om eens een goede tas of koffer aan te schaffen. Eentje die groot genoeg is om voor zowel Aukje als Emmi kleren in mee te nemen. Maar je weet hoe dat gaat. Je hebt het druk, vergeet het en dan denk je er weer een tijdje niet aan. Totdat je die boodschappentas weer vol staat te laden. En precies op dat moment kregen we de vraag van Bulbby of we een product wilden reviewen. Wat een geluk!

Bulbby heeft ontzettend veel producten die je allemaal kunt personaliseren met eigen tekst en logo. Denk aan babykleding, geboortestickers, rugzakken, knuffels, telefoonhoesjes, woonaccessoires, teamkleding en nog veel meer. Ik wist meteen dat ik voor een reistrolley wilde gaan, alleen was de vraag welk formaat. Ze hebben namelijk speciale kids reistrolleys, maar ook een maatje groter en zelfs een XL formaat. Ik besloot om voor de middelste maat te gaan, zodat ik voor beide meisjes de spullen erin kan stoppen. En daarnaast kon je bij deze trolley ook uit zes kleuren kiezen, waaronder Aukjes lievelingskeur fuchsia. Die moest het dus worden.reistrolleyToen begon het personaliseren. Wat ik super fijn vond is dat je tijdens het personaliseren meteen het resultaat ziet aan de linkerkant. Daar hou ik van, lekker duidelijk! Je begint met het kiezen van de kleur. Dan kan je aan de linkerkant de opdruk kiezen. Er zijn echt super veel mogelijkheden, volgens mij zijn er zelfs nog een heleboel bij gekomen. Als je dan een keuze hebt gemaakt, wat nog best moeilijk is omdat er zoveel leuks tussen zit, dan kan je de gewenste tekst invoeren. Ik twijfelde even of ik Aukje en Emmi er allebei op wilde zetten, maar besloot dit niet te doen zodat Aukje haar eigen trolley heeft als ze wat groter wordt. Dan koop ik er tegen die tijd gewoon voor Emmi ook eentje bij.

Na het personaliseren kan je de trolley aan je shoppingbag toevoegen. De trolley kost € 54,95 en de verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 3,95. Als je boven de € 60,- besteld dan zijn de verzendkosten gratis. In principe worden bestellingen binnen drie werkdagen verzonden, maar er is ook spoedverzending mogelijk. Dat houdt in dat als je voor 14.00 uur besteld dan wordt het diezelfde dag nog verzonden. Ideaal!

Wij zijn in ieder geval erg blij met de trolley. Aukje speelt er dagelijks mee dat ze op vakantie gaat, Emmi vindt het leuk om erin te gaan zitten (dat heb je misschien al wel voorbij zien komen op mijn Instagram) en als we straks op vakantie gaan ben vooral ik er blij mee. Net even wat beter dan de Jumbo tas 😉

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?reistrolley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.