Sinterklaas bloghop

bloghop

Vandaag is het zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! En speciaal daarvoor hebben we met maar liefst 39 verschillende bloggers weer een leuke bloghop georganiseerd. Een watte? Een bloghop dus, waarbij je van blog naar blog ‘hopt’ en je zo aan 39 verschillende winacties mee kunt doen!

EEN BLOGHOP

Wat voor een hop? Een bloghop 🙂 Bij een bloghop organiseren verschillende bloggers, op dezelfde dag een winactie. In dit geval zijn we met 39 bloggers en we verwijzen allemaal door naar elkaar. Zo kan je van blog naar blog gaan (hoppen) en kan je op elke blog meedoen aan een leuke winactie. Iedereen linkt naar iemand anders, zo kom je overal voorbij en eindig je weer waar je begonnen bent. Initiatiefnemers voor deze bloghop zijn Esmée en Amanda en Cassandra heeft de mooie uitgelichte afbeelding gemaakt. Bedankt dames!

DE BLOG VOOR MIJ…

Als je al lekker in de bloghop zit, dan ben je waarschijnlijk hier terecht gekomen via Kiddowz.net van Amanda. Amanda is een ontzettende harde werker en heeft dan ook een blog boordevol met leuke tips, informatie, reviews en andere artikelen die de meeste (groot)ouders aan zullen spreken. Amanda geeft vandaag iets tofs weg voor kinderen met gevoelige oortjes…

Wie ben ik?

Mocht je door de bloghop voor de eerste keer op mijn site komen, ik ben Charlotte. Ik ben 35, getrouwd en moeder van 2 prachtige meiden (3 en 7). Ik ben gek op mijn gezin, maar zorg ook graag goed voor mezelf. Zo verzorg ik mijn krullen volgens de Curly Girl Methode en schrijf daar dan ook regelmatig over. Daarnaast vind je me ook op Instagram en op TikTok. Bijna elke dag schrijf ik hier een artikel op mijn persoonlijke blog. Mijn blog is begonnen als echte mamablog, inmiddels zijn de mama-gerelateerde onderwerpen wat meer naar de achtergrond verdwenen en schrijf ik vooral over de Curly Girl Methode, fashion (twinnen met mijn dochters, (sport) outfitposts, shoplogs), sport, reviews, tips en nog meer leuke dingen die de meeste vrouwen/moeders aan zullen spreken.

made by bir

WAT KAN JE HIER WINNEN?

Ik mag namens Made by Bir! een super leuk Sinterklaaspakketje weggeven. Made by Bir! maakt leuke cadeautjes en hebbedingetjes voor je kind(eren), jezelf en je huis. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Of in dit geval, om te winnen 🙂 Het pakketje bestaat uit drie witte statische huisjes van 20 cm hoog met Sint ter paard en 4 Pietjes, een strooigoed zak, een kartonnen DIY Sint en Pietjes slinger en 2 setjes cadeaulabels. Super leuk voor nu, maar als de Goedheiligman weer is vertrokken kan het gewoon de zolder op zodat je het volgend jaar weer kunt gebruiken. Lees snel verder om te kijken hoe je kans maakt op deze leuke prijs.

DE BLOG NA MIJ

De volgende in deze bloghop is het Stoerleesvoer van Ellen en Selena. En er komen dagelijks 3 boeken reviews online voor jong tot oud, geschreven door het enthousiaste team. Voor deze winactie geven ze een hele gave boekenset weg, aanrader om even een kijkje te nemen dus, maar natuurlijk niet voordat je eerst aan mijn winactie mee hebt gedaan ?

WIN!

Wil jij dit Sinterklaassetje winnen? Laat dan een leuke reactie achter. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 22 november. Op 23 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. En vergeet niet om, nadat je hebt meegedaan aan deze winactie, door te hoppen naar de blog van Ellen! Hop ze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.