Win de Video van Sint

video van sint

Ik vind dit toch zo’n gezellige periode, die Sinterklaasweken. Gezellig schoentje zetten, samen uit volle borst zingen voor Sint en zijn Pieten en natuurlijk het Sinterklaasjournaal dat ook dit jaar weer heerlijk op de actualiteiten inspeelt. En dan wordt het aftellen, aftellen naar 5 december. Een van de leukste avonden van het jaar als je het mij vraagt, zeker als je pakjesavond begint met de Video van Sint…

DE SINTERKLAASTIJD

Hoewel de aanloop naar pakjesavond maar kort is dit jaar, vind ik het toch altijd zo ontzettend gezellig. Emmi zit er weer volop in en Aukje zit fijn bij mij in het complot. Toch stiekem wel handig hoor, zo’n grote zus die haar kleine zus even af kan leiden als ik in de winkel iets af wil rekenen. Komende week vieren we al pakjesavond bij opa en oma en daarna duurt het niet lang meer voordat het 5 december is. En dan vieren we pakjesavond thuis, pakjesavond die we ook dit jaar weer beginnen met een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas!

video van sint

VIDEO VAN SINT

Voor het achtste jaar op een rij beginnen wij dit jaar de pakjesavond weer met de video van Sint. De glunderende snoetjes van de kinderen als Sinterklaas ze persoonlijk aanspreekt en als ze hun eigen foto’s voorbij zien komen. En wat weet Sinterklaas veel over iedereen! De videoboodschap is niet alleen ontzettend leuk om te kijken met de kinderen, maar ook tijdens het maken heb ik elk jaar al plezier. Je kunt wel tot 10 mensen laten benoemen door Sinterklaas en de kinderen vinden het altijd hilarisch als Sinterklaas ook iets over bijvoorbeeld opa en oma zegt, zo leuk! En wist je dat Video van Sint dit jaar gewoon alweer 15 jaar bestaat?!

video van sint

ZELF PERSONALISEREN

In een paar simpele stappen maak je zelf je eigen videoboodschap. Je kan dus een boodschap maken voor wel 10 personen, super leuk als je als verrassing ook opa of oma laat benoemen door de Sint. Vooral erg hilarisch voor de wat oudere kinderen. Je vult een compliment in, een lekkernij, een hobby en een opvoedtip (optioneel) en Sinterklaas zal overal iets leuks over zeggen. Verder kan je nog meerdere foto’s toevoegen die in de video terugkomen om het nog persoonlijker te maken. Glunderende kinderen gegarandeerd!

SINTERKLAAS EN DE MAGISCHE STOOMTREIN

Ook dit jaar staat er weer een nieuw avontuur van Sint en zijn Pieten klaar, Sinterklaas en de Magische Stoomtrein. Daarnaast kun je allerlei leuke extra’s bij de video bijbestellen, zoals liedjes, verhaaltjes, een speciale verjaardagsboodschap en een gesigneerde kaart met enveloppe uit Spanje. Je kunt kiezen of je de 14 minuten durende video wilt downloaden of op dvd wilt ontvangen en als laatste laat je Sinterklaas vertellen waar de cadeautjes liggen. En dan, dan kan pakjesavond 2023 beginnen!

WIN!

Wil jij deze gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas winnen? Waarin je tot wel 10 personen kunt laten benoemen door Sint? Laat dan in een reactie onder dit Facebookbericht weten dat je mee doet. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 november. Op 28 november krijgen de drie winnaars persoonlijk bericht. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.