Our diary #323

Oeps, een paar uurtjes te laat maar hier is hij dan toch 😉 Afgelopen week stond natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas. Schoentjes werden gezet, er werd lekker gespeeld en ik ging er twee avonden op uit…

Vorige week zaterdag kwam Sinterklaas natuurlijk aan in Nederland. Dus de dames werden zondag meteen verrast met iets lekkers in hun schoen. Geen cadeautje dit keer, maar wel een kaartje van de Sint erbij.

We vierden vorige week zaterdag Aukjes verjaardag, dus zondag werd er meteen lekker met de nieuwe cadeaus gespeeld.

En dit Pietje lag lekker in haar nieuwe Okki te werken.

Zondags mocht Emmi optreden met haar dansgroep bij de intocht in Helmond. Ik vond er vanalles van (vooral druk!!) maar Emmi heeft genoten en daar gaat het om haha.

Maandag had ik een afspraak bij een huidspecialist om te kijken of we mijn huid wat kunnen verbeteren. Ik had als puber altijd wel flink wat acné, maar dat is toen met behulp van de Diane pil helemaal verdwenen. Inmiddels al 11 jaar geleden dat ik de laatste strip weg heb gegooid en de laatste paar jaar heb ik ineens weer last van puistjes. Niet echt iets waar ik op zit te wachten dus eens kijken of we daar wat aan kunnen doen.

Tja en tijdens het boodschappen doen kon ik het niet laten om even een foto voor mijn werk te maken 😉

Ook maakte ik foto’s voor een winactie. Ik mag vier van deze sets weggeven en de actie loopt tot morgen. Mocht je mee willen doen, je vindt de winactie op Insta.

Toen mijn schoonmoeder deze week even naar de nieuwe stoel kwam kijken, lieten deze gekke druiven even zien dat ze er ook heel goed samen in kunnen liggen haha.

Woensdag mocht ik weer leesmoederen bij Emmi.

Na schooltijd had ik gezellig vier meiden in huis. De grootste twee deden onder andere Just Dance. ’s Avonds mocht ik er ook nog aan geloven, maar dat was al snel klaar want de meiden konden niet van me winnen 😉

Beetje donkere foto, maar die Malle Pietje had de schoenen van de meisjes verstopt. Terwijl de Pieten eigenlijk aan het staken waren… Oeps, had er een Piet niet helemaal goed opgelet deze week haha.

Donderdag speelden de meisjes weer gezellig bij opa en oma. Emmi had haar schoencadeautje meegenomen. Cortec Challenge Kids Disney Edition. Echt een aanrader, een beetje een mix tussen het spel Dobble en Party en Co Kids.

Vrijdagavond ging ik gezellig borrelen met oud collega’s.

En toen ik thuiskwam lag deze rommelkont zo tussen de rotzooi te slapen haha.

Zaterdag ging ik even naar Eindhoven. Ik vond mezelf heel slim door met de trein te gaan, maar ik had niet goed naar de tijden gekeken waardoor ik via een omweg terug moest haha.

Deze schatjes mochten gezellig bij opa en oma logeren.

En daar werd vanalles gebakken! Jammie!

En omdat wij dus toch al geen kids hadden, gingen we lekker uit eten! Vandaar ook dat ik nu wat later ben met het schrijven van dit weekoverzicht haha.

Oh en ik zag net dat ik vorige week per ongeluk het weekoverzicht op mijn privéfacebook had gedeeld in plaats van op die van de site, dus mocht je die gemist hebben, je vindt hem hier 😉

video van sint

En nu ik toch aan het linken ben 😉 De winactie van de Video van Sint loopt ook nog tot en met morgen. Die vind je hier.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.