Tips voor een romantische Valentijn *

valentijn flatlay

Over twee weken is het Valentijn, een dag waarop je jouw geliefde eens heerlijk kunt verrassen. Heb je geen idee hoe of waarmee? Wellicht heb je wat aan deze tips…

14 Februari is het Valentijnsdag, het moment om de liefde te vieren. Sommige mensen vinden het maar een commerciële dag, anderen vinden het juist leuk om flink uit te pakken. Dan heb je ook nog de mensen die daar wat tussenin hangen, die het wel leuk vinden maar er nou ook weer niet teveel tijd en geld in willen steken. En voor hen heb ik vandaag nog wat leuke Valentijn tips:

  • Maak een romantische speurtocht door het bos of het park. Met foto’s van jullie samen of vragen over jullie relatie. Zo heb je een gezellige en romantische wandeling en onderweg genoeg om over te kletsen.
  • Geef 12 dates in een doosje. Een idee van Geertje, waarbij je bij de Action of Hema 12 kleine cadeaudoosjes koopt. In elk doosje stop je een briefje met daarop een date. Zo kan je een heel jaar lang, elke maand samen op date gaan. Is het jaar voorbij? Dan geef je voor Valentijnsdag volgend jaar gewoon weer 12 nieuwe dates.
  • Bedenk allemaal opdrachten die jullie samen kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een massage of samen koken of je maakt het wat spannender 😉 Deze opdrachten schrijf je op kaartjes en deze leg je allemaal ondersteboven op tafel en om de beurt mogen jullie een opdrachtkaart pakken. Zorg er wel voor dat je weet op welke de massage staat, zodat je ervan verzekerd bent dat jij de massage krijgt in plaats van geeft 😉
  • Doe boodschappen en haal alles in huis wat je partner lekker vindt. Maak het huis gezellig met kaarsjes en zet een flesje wijn koud. Zorg dat je een leuke film klaar hebt staan, trek iets aan waarin jij je zelfverzekerd voelt en het wordt vast een romantisch avondje.
  • In deze tijd ben je misschien wel uitgewandeld in je eigen omgeving. Maak er dus een fijn dagje van in een andere stad. Kies een rustige plek waar jullie samen nog niet zijn geweest en ga lekker samen wandelen, winkelen, lunchen of uit eten. Misschien boek je er wel een hotelovernachting bij om het compleet te maken?
  • Wil je echt een cadeautje geven? Denk dan aan iets waar je hem echt blij mee maakt. Een armband met de namen van zijn kinderen, een nieuw luchtje of een nieuw boek. Of gewoon een tegoedbon voor een verwendagje, maar dan wel samen met jou natuurlijk 😉
  • Liever een spannender cadeautje? Dan kan je natuurlijk altijd iets leuks uitzoeken waar jullie samen tussen de lakens plezier mee kunnen hebben. Bouw bijvoorbeeld eerst tijdens het diner de spanning op met de Lovense Lush 3 of zoek juist iets van Lovense uit wat speciaal voor hem is.
  • En nog een laatste tip, die gegarandeerd voor vuurwerk gaat zorgen. Boek (samen) een boudoirshoot. Je kunt ervoor kiezen om zelf een boudoirshoot te boeken en de foto’s dan als cadeautje te geven, maar dat is een beetje kort dag (onthouden voor volgend jaar!). Maar wist je dat er ook boudoir koppelshoots zijn? Heerlijk toch om dat samen te kunnen doen. Je hebt eerst de voorpret, tijdens de shootdag zelf springen de vonken er gegarandeerd af en wat denk je ervan wanneer jullie samen het resultaat bekijken? Vuurwerk gegarandeerd!

Ik wens je alvast een fijne Valentijn toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.