De leukste budget koningsdag kleding voor kinderen

koningsdag kleding kinderenVolgende week vrijdag worden op veel scholen de Koningsspelen gehouden, een gezellige sportdag die helemaal in het teken staat van de verjaardag van onze Koning. Een week later is het Koningsdag, en dus mag de Koningsdag kleding dit jaar twee keer uit de kast. Ik heb Aukjes outfit al binnen en zocht meteen even de leukste budget Koningsdag outfits voor kinderen uit…
koningsdag kleding kinderenAls eerste ging ik naar de Action. Zij hebben qua Koningsdag kleding een oranje jurkje (maat 86-152) voor € 3,99 en een oranje t-shirt (maat 86-164) voor € 2,49. Ook hebben ze verschillende diademen en haaraccessoires voor € 0,99, zonnebrillen voor € 0,79 en dit super gave hoedje voor € 1,49. Helaas was er bij ons al veel op, dus voor Emmi heb ik hier niks kunnen scoren…koningsdag kleding kinderenDan Kruidvat, zij hebben verschillende shirts voor Koningsdag (maat 104-134). Ze kosten allemaal € 4,99. Ook hebben ze bij elk shirt wel een bijpassende pet voor € 2,99 en verschillende haaraccessoires vanaf € 1,49. Bij onze Kruidvat hadden ze ook nog verschillende sjaaltjes, dus die nam ik op de valreep nog eentje voor Aukje mee. Oranje met gouden kroontjes erop. koningsdag kleding kinderenMaar Kruidvat heeft nog meer Koningsdag kleding! Twee verschillende oranje jurkjes (maat 104-134) voor € 5,99. Verschillende tutu’s die bij de shirtjes passen voor € 2,99 en een bijpassende oranje legging voor € 3,49. Allemaal verkrijgbaar in maat 104-134. Ze houden bij Kruidvat ook rekening met het Hollandse weer, dus je kan er een oranje of regenponcho kopen voor € 0,99 of eentje met gouden kroontjes erop. En natuurlijk heeft Kruidvat ook enorm veel accessoires. Diademen, armbanden, zonnebrillen en bloemenkransen, alles voor een geslaagde verkleedpartij.
koningsdag kleding

Toen door naar de Hema, waar ik Aukjes outfit scoorde (van de foto bovenaan dit artikel). Ik kocht voor Aukje dus een off white shirt met gouden kroontjes. Bewust deze, zodat ze hem ook na Koningsdag nog vaker aan kan. Hij kost € 6,- en is verkrijgbaar in de maten 86 -164. Dan hebben ze verschillende zonnebrillen voor € 2,- en de leukste tiara’s vanaf € 1,50. Voor baby’s hebben ze twee verschillende t-shirts voor € 6,- (maat 62-98) en twee verschillende broekjes voor € 8,-. Ik vond deze babycollectie net iets te jongensachtig, dus heb er zelf niks van gekocht. Ze hebben er overigens ook bijpassende sjaaltjes/slabbertjes bij voor € 6,- per twee. Dan hebben ze een leuk oranje jurkje voor € 11,- (maat 86-164) of een oranje tutu voor € 13,- (maat 86-140) en tot slot hebben ze vier verschillende t-shirts vanaf € 5,50. koningsdag kleding kinderenEn tot slot de zeeman collectie. Zij hebben vier t-shirts, twee voor jongens en twee voor meisjes. Ze kosten allemaal € 2,99 en nummer 1 en 2 zijn verkrijgbaar in de maten 92-128 en nummer 3 en 4 in de maten 134-164. Ik vind nummer 1 en 2 ontzettend leuk trouwens. Zeeman heeft er ook verschillende accessoires bij, voor € 0,99 per stuk dus wederom genoeg te vinden voor een gezellige Koningsdag.

Heb jij al leuke Koningsdag kleding voor jouw kind(eren) in huis?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.