Wat voor vriendin ben jij?

Vriendinnen, ze zijn er in alle soorten en maten. Sommige vrouwen hebben heel veel vriendinnen, anderen hebben juist een select groepje om zich heen. Maar wat voor een vriendin ben jij eigenlijk zelf?

  • De “druk druk druk vriendin“. De vriendin die super sociaal en gezellig is en juist daarom ben ook altijd zo druk. Je hebt een ontzettend druk sociaal leven en afspraken met jou moeten gemiddeld twee maanden van tevoren worden gepland.
  • De “ik ben precies hetzelfde als jij vriendin“. De vriendin waarmee je kan lezen en schrijven, feesten en shoppen. Je bent precies hetzelfde als je vriendin en daarom klikken jullie ook zo ontzettend goed samen.
  • De “online vriendin“. Deze vriendin heb je via internet leren kennen en ondanks dat jullie elkaar nog nooit of nog niet zo vaak in real life hebben gezien, hebben jullie een enorme klik met elkaar. Jullie weten alles van elkaar en kunnen uren appen over de gekste onderwerpen.
  • De “ik kom mijn afspraken nooit na vriendin“. Als je met deze vriendin hebt afgesproken dan tel je bij voorbaat al een kwartier bij de afgesproken tijd op en heel af en toe durf je soms ook een andere afspraak op hetzelfde moment te plannen, omdat je weet dat ze toch wel af gaat zeggen. Zo af en toe verbaast ze je door op tijd op te komen dagen 😉
  • De “ik overdrijf graag vriendin“. Bij deze vriendin weet je bij voorbaat al dat je elk verhaal met een paar korreltjes zout moet nemen. Eigenlijk ben je gewoon een hele gezellige vriendin, je houdt alleen erg van overdrijven.
  • De “dagboek vriendin“. Jij bent net een dagboek, al je vriendinnen vertellen alles tegen jou, hun geheimen zijn veilig bij jou.
  • De “oude liefde roest niet vriendin“. Jullie kennen elkaar al zo lang en ondanks dat jullie levens tegenwoordig totaal anders zijn en jullie elkaar nog maar zelden zien, jullie blijven speciaal voor elkaar.
  • De “trouwe vriendin”. Staat altijd voor een ander klaar, maakt op elk moment van de dag tijd voor je en is nog attent ook.
  • En tot slot de “nuchtere vriendin“. Jij maakt alles zo luchtig, hebt alles ook alles al werkelijk een keer meegemaakt en praat erover alsof het niks is. Soms heel fijn en soms ook iets minder fijn, zeker als de ander iets minder nuchter is.

Wat voor vriendin ben jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.