Gratis voorleesboek bij Jumbo, geschreven door Katja Schuurman

campina boek

Speciaal voor Campina heeft Katja Schuurman vier boerderijboeken geschreven. Je krijgt ze nu gratis bij Jumbo, bij aankoop van twee Campina producten, maar ik mag ook alvast vijf gesigneerde exemplaren weggeven!

Tijdelijke actie bij Jumbo Supermarkten: gratis boerderij voorleesboek bij aankoop van 2 Campina producten van 1 t/m 14 mei 2019.

Als je aan kleuters vraagt waar melk vandaan komt, dan zullen er verschillende kinderen zijn die de supermarkt als antwoord zullen geven. Veel kinderen weten tegenwoordig niet meer zoveel over het boerenleven en de herkomst van ons voedsel. Om daar verandering in te brengen, heeft Katja Schuurman speciaal voor Campina vier kinderboeken geschreven. Kinderboekenschrijfster Mathilde Stein heeft haar daarbij geholpen en de boeken zijn prachtig geïllustreerd door Harmen van Straaten.

boek katja schuurman

In de week van 1 tot en met 7 mei ontvang je bij aankoop van twee Campina producten, exclusief bij Jumbo, het boek Daan & Charlie – De ding-dong dieren. Van 8 tot en met 14 mei ontvang je, Daan & Charlie – De koeiencamping. De twee andere delen zijn nog tot en met 22 mei 2019 met maar liefst 30% korting verkrijgbaar via Eurosparen.

In deel 1 “Daan & Charlie – Koeiendansdag” mogen de jonge koeien voor het eerst de wei in. De nieuwe buren van Daan komen kijken, en Bontje, Daans lievelingskoe, kan elk moment een kalfje krijgen. Feest dus! Maar dan ontdekt Daan dat er een koe te weinig in de wei staat…
In deel 2 “Daan & Charlie – Het Boerderijspookje” zijn Daan en Charlie druk met de voorbereidingen voor de grote tractorrace als ze opeens oog in oog komen te staan met een spook in de stal. Maar is dit boerderijspookje wel een spook? Spannend!

In deel 3 “Daan & Charlie – De ding-dong dieren” moet Charlie binnen blijven omdat ze ziek ik. Maar Charlie verveelt zich zo! Ze verlangt vreselijk naar haar vrienden van de boerderij – en andersom. Gelukkig komt er een bijzondere dokter aan de deur die precies begrijpt wat Charlie écht nodig heeft. Dokter Daan brengt buiten naar binnen… 
In deel 4 “Daan & Charlie – De koeiencamping” helpen Daan en Charlie de hele dag vrolijk mee op de boerderij, maar Siebe, Daans grote broer, is niet uit zijn hangmat te krijgen. Het lijkt wel of hij aan dat ding zit vastgeplakt! Dan strandt er een auto met vakantiegangers vlak voor de boerderij. En niet zomaar een auto, want op de achterbank… Daan en Charlie verzinnen razendsnel een knotsgek plan, waarmee ze zelfs Siebe weer in beweging weten te brengen.

boerderijboeken

Win!

Heb je nou de eerste week van de Campina actie gemist en wil je toch nog graag het boek “Daan & Charlie – De ding-dong dieren” hebben, dan heb je misschien wel geluk. Ik mag namelijk vijf exemplaren weggeven. Leuk extraatje, ze zijn ook nog eens gesigneerd door Katja Schuurman! Hoe maak je kans? Laat in een reactie weten dat je met de winactie mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 15 mei. Op 16 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Carolien en Jerney! Heel veel plezier met het boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.