Wijn of bier, wat brengt mij plezier? – De alcohol tag

badeendjesAlcohol was iets wat ik totaal niet miste tijdens mijn zwangerschap. Nou ja, behalve dan met oud & nieuw. En die ene keer in de zon op het terras ook wel een beetje. Maar verder eigenlijk nauwelijks. En toch ben ik ook echt niet vies van een lekker wijntje op zijn tijd…

Op een terras drink ik graag

Het liefste een Prosecco of Hugo, maar als dat er niet is een rosé of droge witte wijn. Maar soms doe ik ook wel gezellig met Maikel mee en drinken we samen een Sol of Desperados. Maar ik moet bekennen dat sinds de kinderen er zijn ik toch echt meestal thee of Crystal Clear drink op het terras, als ik daar überhaupt al kom haha.

Wijn 4 life of bier all the way?

In principe wijn, maar soms vind ik een biertje ook wel lekker. Maar geen gewoon bier hoor, dat vind ik echt vies.

Wat dronk je op je 16e?

Poeh even goed nadenken hoor. Volgens mij Baliey’s, Wodka Red Bull (totdat ik daar een keer de hele nacht van heb wakker gelegen, toen was het over haha) Malibu cola, Bessen 7-up, Passoã Jus d’orange, Blue Curaçao 7-up, Pisang 7-up en meer van dat soort zoete drankjes haha. Oh en van die foute borrels zoals Goldstrike, bah bah.

Het smerigste dat je ooit dronk?

Dat is vast één of andere borrel geweest. Ik ben al snel opgehouden met het drinken van borrels, daar kon ik gewoon niet zo goed tegen. Liever grote glazen zoete toellie in plaats van kleine glaasjes sterke drank haha.

Wat drink je op een feestje?

Meestal droge witte wijn. Al moet ik bekennen dan het al even geleden is dat ik op een feestje ben geweest haha. Soms ook wel Prosecco maar dat is vaak ineens uitverkocht en dan moet je alsnog iets anders zoeken.

Op vakantie drink ik

Als het even kan dan drink ik cocktails, gewoon omdat ik dol ben op Piña Colada. Maar aangezien de laatste vakanties allemaal in Center Parcs waren dronk ik gewoon thee haha. Ik denk dat ik op vakantie pas echt weer een drankje ga doen als de kindjes stukken ouder zijn. Ik ben er niet zo’n voorstander van om te drinken in het bijzijn van de kinderen dus voorlopig hou ik het bij de non-alcoholische drankjes.

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Alleen met gelegenheden. Ik heb er thuis totaal geen behoefte aan eerlijk gezegd. Maikel ook niet, dus dat scheelt. Heel sporadisch drinken we samen een wijntje maar dat komt echt maar zelden voor.

Deze tag is bedacht door Kimberly, dus vergeet haar zeker niet te vernoemen als je hem overneemt!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.