Our diary #48

Jippie! Internet werkte een beetje mee gisteravond dus het is me gelukt om een diary klaarte zetten! Afgelopen week was eigenlijk niet zo’n hele drukke of bijzondere week. We gingen op bezoek bij mijn opa en oma, Aukje nam twee keer een vriendinnetje mee naar huis en we sloten af met een verjaardag en een foto in de sneeuw…
Zondag gingen we even op bezoek bij mijn opa en oma. Het was ontzettend koud, dus de kindjes zaten goed ingepakt.Emmi is dol op boekjes en gelukkig hadden oma en opa die ook nog wel een paar.Ondertussen was Aukje druk aan het puzzelen met opa samen.
Ik heb het vast al vaker verteld, maar voordat ik naar bed ga kijk ik altijd nog even bij de kindjes. Zo fijn!En mijn andere moppie. Maandag was de enorme berg was aan de beurt. En dit was nog niet de helft…Emmi dook weer met haar neus in de boeken. Dinsdag ging ik even met Emmi een boodschap doen. Ze viel in de auto in slaap en daarna dutte ze op de bank nog even lekker verder.Toen ze wakker werd speelde ze nog even met Aukjes speelgoed. Wanneer niet haha 😉 Na schooltijd nam Aukje een vriendinnetje mee naar huis en had ik het geniale plan om samen koekjes te bakken…En ook woensdag nam Aukje een vriendinnetje mee naar huis. Emmi dook ondertussen ook maar de keuken in 😉 Donderdag ging ik werken en ondanks dat mama niet fit was wilde ze toch oppassen. Lief!Emmi vermaakte zich er weer prima!Zo fijn als de meisjes samen spelen.Vrijdag hadden we een studiedag op school en we deden ook nog een proefje die we ook in de klas kunnen uitvoeren. Zaterdag had het gesneeuwd en hoewel ik daar niet perse blij van werd vond Aukje het wel leuk. Ze speelde dus ook even heerlijk in haar eentje in de sneeuw. Ik bleef lekker warm binnen met Emmi.Want Emmi had al een verkoudheid te pakken en daar wilde ik het graag bij laten. Dit pakketje van A.Vogel kwam dus mooi van pas. Misschien heb je het een paar weken geleden al op Instagram voorbij zien komen, maar dit pakketje werd als verrassing bezorgd nadat A.Vogel op internet had opgepikt dat we allemaal zo snotterig waren. Super attent! Toevallig kwam het nu mooi van pas, want Emmi was dus verkouden en doordat er twee tanden doorkomen zijn de nachten op dit moment niet zo geweldig. Dus de neusspray voor Emmi en de tabletjes voor een betere weerstand en meer energie voor mij. En ik moet toegeven, ik merk zowaar verschil! Ondanks de slechte nachten val ik ’s avonds niet in slaap op de bank, super fijn!Daarna gingen we naar een verjaardag. We pakten ook alvast maar de cadeautjes in voor vandaag, want vandaag staat er weer een verjaardag op het programma!

Komende week ga ik fijn naar de bioscoop, moet ik naar het consultatiebureau en verder staat er nog weinig op het programma. Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.