Moederdag bloghop

Het is vandaag moederdag! En speciaal voor alle lieve mama’s heb ik dan ook twee prijzen voor mama zelf klaarstaan voor deze bloghop. Ben je benieuwd wat je kunt winnen? Kijk dan snel verder…

EEN BLOGHOP

Wat is nou een bloghop? Bij een bloghop organiseren verschillende bloggers, op dezelfde dag een winactie. In dit geval zijn we met 29 bloggers en we verwijzen allemaal door naar elkaar. Zo kan je van blog naar blog gaan (hoppen) en kan je in een cirkeltje rond gaan en makkelijk alle 29 winacties bekijken (en meedoen natuurlijk!). Iedereen linkt naar iemand anders en zo kom je nergens dubbel en eindig je weer waar je begonnen bent. Initiatiefnemers voor deze bloghop zijn Esmée en Amanda (bedankt dames!).

DE BLOG VOOR MIJ…

Als je al lekker in de bloghop zit, dan ben je waarschijnlijk hier terecht gekomen via Meervanmir van Miriam. Miriam is een ontzettende lieverd, een kei harde werker en moeder van drie geweldige meiden. Op haar blog vertelt ze graag over het leven met haar drie meiden in combinatie met haar werk als juriste. Ze is heel erg eerlijk over het ouderschap en daarom zijn haar verhalen ook ontzettend herkenbaar.

DE BLOG NA MIJ

De volgende in deze bloghop is het Kinderboekenblog van Ingrid. Ingrid is een juf die dol is op kinderboeken en het lezen daarvan. Op haar blog komen dan ook niet alleen tips voorbij voor de leukste kinderboeken, maar ook tips over hoe je het beste voor kunt lezen bijvoorbeeld. Tijdens deze bloghop geeft Ingrid, hoe kan het ook anders, een ontzettend leuk kinderboek weg. Aanrader om even een kijkje te nemen dus, maar natuurlijk niet voordat je eerst aan mijn winactie mee hebt gedaan 😉

Wat kan je hier winnen?

Als moeder schiet het er vaak bij in om aan jezelf te denken. De laatste tijd ben ik zelf weer wat bewuster met mijn uiterlijk bezig en ik merk dat me dat goed doet. Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en straal dat ook uit. Daarom heb ik ervoor gekozen om vandaag iets weg te geven voor jou als moeder en niet iets voor de kindjes. Ik heb twee prachtige make-up setjes met vijf kleuren oogschaduw en twee kleuren highlighter. Ik heb deze setjes zelf ook en ze zijn echt werkelijk prachtig! Warme kleuren waarmee je een mooie ooglook kunt maken!

WIN!

Wil jij een van deze twee mooie make-up setjes winnen? Laat dan een leuke reactie achter. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 19 mei. Op 20 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Linda en Petra. Heel veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.