21 x je weet dat je met een juf getrouwd bent als…

1 april grappen voor in de klas

Als partner van een juf heb je het niet altijd even makkelijk hoor. Je leeft met een soort levende spellingcontrole en het hele huis ligt bezaaid met spullen voor school. Lees mee met deze 20 x je weet dat je met een juf getrouwd bent als…

In leraar zit niet voor niks het woord raar – Loesje

 1. Je altijd net even wat langer in de Action bent dan je eigenlijk wilt. Vooral bij de knutsel- en themaschappen wordt er extra langzaam gelopen en wordt alles goed bekeken en beoordeeld. En met een beetje pech moet er bij de kassa ook nog in twee etappes worden afgerekend. Één bonnetje voor thuis en eentje om te declareren op school.
 2. En ook bij de Hema kan je niet naar binnen gaan om zonder aankopen weer buiten te komen. Leuke letterstempels voor de schrijfhoek, of stickers voor de knutselles.
 3. Je zo af en toe je gesprek moet stilleggen omdat je vrouw je taalgebruik weer eens wil verbeteren.
 4. Je altijd tijdens de duurste periodes op vakantie moet… En nee ze pakt geen twee weken verlof zodat je op een ander moment weg kan gaan.
 5. Er overal in huis wel knutselspullen te vinden zijn.
 6. Of kinderboeken.
 7. Je tijdens uitjes altijd moet horen dat er andere kinderen in de buurt zijn die zich niet gedragen. Met een beetje pech wil ze er nog iets van zeggen ook.
 8. Je de lege toiletrolletjes niet weg mag gooien. En o wee als je dat per ongeluk wel een keer hebt gedaan 😉
 9. Het kiezen van een babynaam ineens hogere wiskunde lijkt. Bijna elke naam wordt afgekeurd omdat er wel eens iemand bij haar in de klas heeft gezeten met die naam…
 10. Je soms ineens iets kwijt bent wat dan later op school blijkt te liggen. Paste perfect bij die ene rekenles die nou net op het programma stond.
 11. Je 28 punnikklosjes voor haar klas moet maken.
 12. Je in de laatste schoolweek ineens geen poetsdoekjes meer kan vinden. Die liggen dan namelijk allemaal op school.
 13. De hele auto vol ligt met lege eierdozen en bierdopjes.
 14. Je ’s avonds voor de televisie moet eten omdat de keukentafel bezaaid ligt met toetsen die nog nagekeken moeten worden.
 15. Je vrouw de hele avond op Pinterest rond aan het snuffelen is.
 16. Het hele huis vol hangt met post its: to do, meenemen, niet vergeten of rapporten!!
 17. Je mee moet sparen met werkelijk elke supermarkt spaaractie. En die stomme dingen (moestuintjes of wat dan ook) eerst nog weken in huis rondslingeren voordat ze eindelijk mee naar school gaan.
 18. Ze soms nog onder de glitters of ecoline zit als ze thuis komt.
 19. Je in de Sinterklaasperiode verplicht naar het Sinterklaasjournaal moet kijken.
 20. Ze er met regelmaat nogal “bijzonder” uit ziet. Gekke haren dag op school, carnaval op school, musical, kerstviering, optredens, noem het op en ze gaat erin mee. Helemaal over de top uiteraard.
 21. Ze regelmatig kinderliedjes zingt. Ze kent namelijk bij elke activiteit, elk thema of elk dier wel een liedje wat ze maar al te graag met je wil delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.