25 Levensvragen tag

moeder dochter fotoshootAltijd al willen weten waar ik me enorm aan kan ergeren, aan wie ik mijn laatste appje stuurde of wat mijn meest awkward moment ooit was? Vandaag kom je erachter, want ik vulde de 25 Levensvragen tag in…

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
De foto die bovenaan deze tag staat, een hele mooie foto van Aukje en mij samen, gemaakt door Femke van Houts fotografie.

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?
Als we ’s middags wat gaan drinken in een eetcafé dan bestel ik bijna altijd thee. Als ik ontzettende dorst heb dan wil ik nog wel eens een Sprite bestellen en als ik echt op stap ga (en niet zwanger ben 😉 ) dan bestel ik een wijntje. Een droge witte of een rosé.

Welk woord gebruik je echt té vaak?
Oh geen idee, dat is iets wat ik beter aan jou kan vragen. Misschien “haha” en “ofzo”?

Wat is je favoriete film?
Ik heb geen echte favoriet, ik hou heel erg van romantische komedies en musicals. Grease, Dirty Dancing, Love Actually, dat soort films. Heerlijk!

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
O dat is een hele slechte, maar ik vind het heerlijk om GTST te kijken tijdens het bloggen. Lekker op de bank, laptop op schoot en op de achtergrond de televisie aan. Verder hou ik ook enorm van Hollands next topmodel en van die foute real life soaps zoals Barbie.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Waarschijnlijk is dat een liedje van de cd van Ernst, Bobbie en de rest. Die cd vindt Aukje geweldig en zodra we in de auto stappen moet hij dan ook aan.20160829_113332 [800x600]Naar wie was je laatste appje?
Naar Maikel haha, hoe lang het nog duurde voordat hij klaar was met werken.

Wat was je eerste e-mailadres?
Gewoon mijn eigen e-mailadres. Ik heb gelukkig meteen een “normaal” e-mailadres aangemaakt onder gekke bijnamen ofzo. Dat e-mailadres heb ik nu nog steeds. Enige nadeel is dat mijn meisjesnaam erin staat en dat geeft soms wel wat verwarring.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
O jee heb je even 😉 Aan zeurende en zeikende mensen, aan ouders die niet op hun kinderen letten, aan weggebruikers die zich niet aan de verkeersregels houden (en dus in willen voegen waar dat eigenlijk niet kan bijvoorbeeld) aan apparaten die niet doen waarvoor ze dienen (echt, frustratie nummer 1!) en zo kan ik nog wel even doorgaan haha.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Tijdens mijn eerste date met Maikel was mijn eten niet helemaal lekker gevallen (iets met mijn darmproblemen 😉 ) ik moest dus naar het toilet terwijl hij keurig in het restaurant op mij bleef wachten. Echt geloof me, dat wil je niet op je eerste date hoor!

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Poeh, dan denk ik aan speciale dagen, zoals Aukjes verjaardag, onze trouwdag, Sinterklaas, dat soort dagen. En stiekem vind ik zelf jarig zijn eigenlijk ook wel leuk hoor.

Wat is je favoriete emoji?
Dat poppetje dat zo hard moet lachen dat hij ervan moet huilen. En de knipoog. Sowieso gebruik is best wel veel emoij’s in mijn appjes.doggy-827370_960_720-800x600

Katten of honden?
Geen van beiden, mag dat ook?

Utrecht of Amsterdam?
Ik ben nog niet zo heel vaak in Utrecht geweest, wel wat vaker in Amsterdam maar daar ben ik nog niet zo heel erg fan van. Weer een moeilijke keuze dus dit haha.

Koffie of thee?
Thee! Maar nu ik zwanger ben vind ik koffie verkeerd ook weer ineens erg lekker!

Serie of film?
Beiden. We hebben geen Netflix ofzo, dus we moeten kijken wat er op dat moment op de televisie is. De ene keer is dat een leuke film, de andere keer is dat een serie. Beiden goed wat mij betreft.

Engeland of Amerika?
Ik zou heel graag nog een keer naar Amerika willen. Dat trekt me toch meer dan Engeland. Al is dat dan weer dichterbij natuurlijk 😉

Vlees of vis?
Vlees. Maar af en toe vind ik een stukje vis ook wel erg lekker hoor.

Drank of drugs?
Beiden niet. Voordat Aukje er was dronk ik regelmatig een wijntje, maar sinds mijn eerste zwangerschap is dat eigenlijk nog maar zelden. Ik heb er de behoefte ook niet meer zo aan moet ik eerlijk zeggen. Behalve als ik een feestje heb, dan vind ik het wel gezellig om een wijntje te drinken.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Grote Spice Girls fan hier! Mijn hele kamer hing vol met posters van ze!bert-and-ernie-382270_960_720-800x600Bert of Ernie?
Ernie! Die is veel leuker dan saaie Bert haha.

Buurman of Buurman?
Doe dan maar Buurman 😉

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Villa Achterwerk heb ik nooit gekeken, dus in dat geval kies ik voor Sesamstraat.

Meest random feitje over jezelf?
Ik ben best wel een Pietje Precies. Als ik iets doe dan wil ik het ook goed doen en geen half werk leveren.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Volg je gevoel, altijd! Als er iets in je zegt dat er iets niet klopt, dan is dat waarschijnlijk ook zo. En dat geldt dan niet alleen voor je moedergevoel maar ook in alle andere situaties. Vertrouw op jezelf!

Dat waren mijn 25 levensvragen. Linda, thanks voor de tag! En nou ben ik benieuwd, waar kan jij je enorm aan ergeren?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.