Als de kinderbijslag voor mij zou zijn…

Morgen is het 1 april en dat betekent dat er weer kinderbijslag wordt gestort. Stel nou dat ik nergens rekening mee zou hoeven houden en dat hele bedrag aan mezelf mocht besteden, dan zou ik er dit van kopen!

  • Een nieuw beeldscherm voor mijn telefoon. Er zat al een barst in maar na een val deze week is hij nog verder kapot. Ik hoop dat het niet meer dan € 100,- kost.
  • Een paarse XCO® trainer. Hij is helaas uitverkocht, maar ik vind hem zo gaaf in het paars! Dan kan ik nu thuis lekker door trainen, wat ik nu ook al doe maar dan met een fatsoenlijke XCO® trainer in plaats van met een fles water haha. En als we straks weer naar de sportschool kunnen dan blijf ik hem gebruiken natuurlijk, want dan neem ik hem gewoon mee. De paarse variant kost € 71,50.
  • Een bodypump set. Dit is eigenlijk een beetje zonde van het geld, want dit gebruik ik niet meer als de sportscholen weer open gaan. Maar wat zou ik het fijn vinden om nu zo’n set te hebben! Kan ik de thuis XCO® lessen afwisselen met Bodypump. Ik heb een set gezien bij Decathlon voor € 69,99.
  • Een Epilady. Eens kijken of ik me over de pijn heen kan zetten en de ongewenste haartjes wat langer weg kan toveren dan met een scheermesje 😉 Ik heb verschillende varianten gezien in verschillende prijsklassen, maar laten we even uitgaan van een gemiddelde prijs van € 50,-.
  • Een nieuwe föhn. Mijn huidige föhn is denk ik zo’n 20 jaar oud en inmiddels blijft de diffuser niet meer zo goed zitten. Nou zou ik het liefste natuurlijk een Dyson willen maar die prijzen zijn echt belachelijk. Dus dan ga ik voor de Remington 3D, van € 119,99. Een veelgenoemde föhn in de Curly Girl Facebookgroep.
  • Een nieuwe stofzuigerstang. Ik wilde eerst een nieuwe stofzuiger opschrijven maar dan kom ik over het bedrag heen en dat kan natuurlijk niet ;-), aangezien de stang van mijn stofzuiger kapot is wil ik die wel een nieuwe. Nu zie ik dat die eigenlijk helemaal niet zo duur zijn, dus ik denk dat ik die sowieso ga kopen haha. € 20,-.

En dan is al het geld op, dat ging snel! Ik vond het wel grappig om te bedenken wat ik van het geld zou doen, als ik nergens rekening mee zou hoeven houden, dus misschien komt er het volgend kwartaal wel een deel 2 😉

Wat zou staat er op dit moment op jouw wishlist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.