Wat je altijd al wilde weten over mij en Aukjeswereld…

20160917_093030Altijd al willen weten waarom ik ben begonnen met bloggen, wat mijn hoogste aantal bezoekers op één dag was en van welk artikel ik spijt heb? Kijk dan snel verder, want vandaag geef ik antwoord op heel veel blogvragen…

Hoe ben jij bevangen door het blogvirus?

Tijdens mijn zwangerschap van Aukje las ik graag mamablogs. Voornamelijk twee blogs van mama’s die ongeveer even ver zwanger waren als ik. Ook na mijn bevalling ben ik deze blogs blijven lezen. Onze kindjes waren ongeveer even oud dus het was leuk om te vergelijken en te lezen hoe het bij een ander ging. Na een tijdje bedacht ik me ineens dat ik zelf ook wel zou willen bloggen. Ik deel graag foto’s van Aukje (welke ouder niet 😉 ) en dus besloot ik op een avond om er eens voor te gaan zitten. Ik schreef zo een stuk of drie blogs en las ze een paar keer na. Omdat ik graag voor veilig kies, besloot ik op zoek te gaan naar een plek waar ik mijn blogs kon delen. Die vond ik bij Mommyonline.nl. Ik stuurde mijn stukjes op en al snel werd ik voorgesteld als nieuwe gastblogger. Eén keer in de week schreef ik een stukje en ik kreeg er steeds meer plezier in. Zoveel, dat ik meer wilde schrijven. Ik deed wat research en besloot om mijn eigen blog te starten. En zo kwam op 30 juni 2015 mijn allereerste blogje op mijn eigen site online.

Wat is je favoriete blogplek?

Het liefste blog ik op de bank met mijn laptop op schoot. Maar we hebben nu al een hele tijd problemen met internet waardoor ik op Maikels kantoor moet bloggen en dat vind ik maar saai! Hopelijk zit ik snel weer met mijn laptopje op de bank…

Heb je een vaste blogroutine?

Nee helemaal niet. Ik blog in principe elke avond, tenzij ik andere afspraken heb dan probeer ik vooruit te bloggen. Qua blogs zelf plaats ik elke zondag Aukjes diary, een weekoverzicht met foto’s van alles wat we de afgelopen week hebben gedaan. Ik heb een tijdje op maandag onze Outfits of the week gedeeld, maar op een gegeven moment heb je alles al een keer gezien… 😉 Verder schrijf ik gewoon net wat er in me opkomt of wat me aanspreekt.

Spiegelreflex-camera of telefoon als camera gebruiken?

Ik gebruik meestal mijn telefoon, maar voor reviews of andere gesponsorde artikelen gebruik ik mijn systeemcamera. Ik vind het belangrijk dat daar goede foto’s bij zitten.B.NosySocial media- fanaat of liever offline?

Fanaat vrees ik. Zoals ik al zei hebben we dus internet problemen en heb ik dus regelmatig geen internet op mijn telefoon op het moment. Afkicken hoor…

Van welk artikel heb je spijt dat je het geschreven en geplaatst hebt?

Ik geloof niet dat er een artikel is waarvan ik spijt heb. Als dat zo zou zijn dan zou ik het wel verwijderd hebben denk ik.

Op welk artikel ben je juist heel erg trots?

Dit vind ik zo moeilijk om te zeggen van mezelf. Soms vind ik een artikel van mezelf erg leuk of goed en wordt het heel slecht gelezen, en soms typ ik even snel een blogje en dan wordt het juist super goed gelezen. Ik denk dat ik er wel trots op ben dat de meeste artikelen die ik schrijf over mijn werk, toch erg goed worden gelezen (ondanks dat ik meer een “mamablogger” ben) Bijvoorbeeld “10 x wat leerkrachten tijdens de vakantie doen” en “Alleen op het schoolplein

Een kijkje in de cijfers. Wat was het hoogste aantal bezoekers op je blog op 1 dag?

Dat was op 6 oktober 2016, er kwamen toen 2.204 bezoekers op mijn blog en dat allemaal om erachter te komen of Aukje een broertje of zusje zou krijgen… Stelletje nieuwsgierige aagjes 😉gender revealWat is jouw slechtste eigenschap als blogger?

Mezelf teveel willen vergelijken met anderen, stiekem meer met cijfertjes bezig zijn dan ik zou willen en soms te onzeker zijn om over bepaalde onderwerpen te schrijven.

Wat is jouw beste eigenschap als blogger?

Ik denk dat ik heel veel persoonlijke artikelen schrijf. Dat vind ik zelf het leukste om te lezen bij anderen dus hopelijk vinden anderen dat bij mij net zo.

Alle artikelen zelf schrijven of gastbloggers inschakelen?

Ik schrijf alles zelf. Het lijkt me ontzettend fijn om één of twee dagen in de week de hulp van een gastblogger in te schakelen, maar zelf lees ik de blogs van gastbloggers bij anderen nooit, dus daarom begin ik er zelf ook niet aan (maar zeg nooit nooit 😉 )

Heb jij typische blogger-kenmerken?

Uhm, dat ik de hele dag bezig ben met foto’s maken? Anders heb ik aan het einde van de week niks om in mijn weekoverzicht te zetten 😉

Hoeveel foto’s moet jij maken voordat je de perfecte selfie hebt?

Haha soms lukt het in één keer en soms maak ik er een stuk of drie. Maar als het dan nog niet gelukt is dan stop ik hoor, Ik ga geen twintig foto’s van mezelf maken.

Wat is jouw ultieme wens voor de blog?

Op dit moment loopt het erg goed met mijn blog, dus ik zou het ontzettend gaaf vinden als het minstens zo goed mag blijven gaan. Maar groei is natuurlijk altijd nog leuker 😉

Nicole, bedankt voor de tag! Wil jij deze tag ook overnemen? Vermeld er dan even bij dat hij bedacht is door Romy 🙂

En nou ben ik benieuwd, welk artikel op Aukjeswereld is jouw het meeste bijgebleven?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.