Hoera! Aukje is jarig!

jarigHieperdepiep hoera! Vandaag wordt mijn allerliefste meisje alweer drie jaar! We hebben haar verjaardag zondag al gevierd, dus ik neem je vandaag gezellig mee naar haar verjaardag door middel van heel veel foto’s!

verjaardag kinderdagverblijfAfgelopen vrijdag mocht Aukje haar verjaardag al vieren op het kinderdagverblijf. Haar traktatie zag je zaterdag al voorbij komen, en hier zit ze helemaal trots in de verjaardagsstoel.3e verjaardagDat kaarsje dat ze op de taart mocht zetten heeft ze het hele weekend vast gehad! En haar kroon mocht natuurlijk ook heel de dag niet meer af.derde verjaardagKijk die handjes nou! Zo schattig!barbiehuisZondag vierden we Aukjes verjaardag, dus gaven we ook ons cadeau al aan haar. Dat snoetje! Ze bleef maar roepen “wauw!”groot poppenhuisHij is bewogen maar te leuk om niet te delen. Met in de ene hand de kaars van het kinderdagverblijf en in haar andere hand het poesje uit het poppenhuis.
aukje jarigToen gingen we naar de speelschuur. Daar is het wat donkerder, dus vergeef me als de foto’s niet allemaal even mooi zijn…baby annabellBlij met haar nieuwe pop! (Binnenkort meer over deze pop)draagzak popOok kreeg Aukje een draagzak voor de pop. Alweer zo’n trots snoetje!kaarsjes blazenEn als je jarig bent dan mag je kaarsjes uitblazen!frozen taartWe vonden deze Frozen taart trouwens gewoon bij de Albert Heijn. Vond ik persoonlijk een beter alternatief dan een slagroom – of fondant taart.speelschuur“Hoe oud ben je geworden Aukje?” 🙂 dsc09441-desktop-resolutieCadeautjes krijgen is leuk! Ze griste elke keer al bijna het cadeau uit de handen van de gever haha. Maar ze moest toch echt eerst even een handje geven… en soms zei ze dan zelf “gefeliciteerd”. Hihi super schattig!dsc09479-desktop-resolutieEn toen ik even mocht babyknuffelen kwam daar meteen onze poppenmoeder aangerend om een flesje te geven. En nee ze stopte het niet echt in de mond 😉dsc09492-desktop-resolutieMeteen daarna bedacht ze zich dat ik dan ook de pop maar vast moest houden. Ze kon geen genoeg krijgen van de baby en bleef maar aaien en kusjes geven, zo lief!glijbaanNatuurlijk moest haar eigen baby ook nog even mee spelen.dsc09571-desktop-resolutieEn aan het einde van het feestje snoepte ze nog lekker wat worstjes van de tafel. Hihi, op je eigen verjaardag mag dat toch? Ze heeft die avond ook niks meer gegeten, ze had geen honger en daar kon ik me wel iets bij voorstellen… Die avond was ze ook binnen een paar minuten vertrokken naar dromenland 🙂

De dag erna heeft ze lekker met haar nieuwe speelgoed kunnen spelen. Inmiddels heeft alles een plekje gekregen en is alle rommel opgeruimd. Vandaag gaan we gezellig naar het Sinterklaaskasteel, dus we maken er gewoon nog een klein feestje van. En dan is het morgen echt voorbij.

Mijn kleine meisje, alweer 3 jaar. Time flies…

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.