Ask me anything: de antwoorden deel 1

20160902_075006Twee weken geleden plaatste ik heel voorzichtig een “Ask me anything” online. Gelukkig kwamen er al snel vragen binnen en vandaag laat ik je de eerste antwoorden zien!

  • Wist je als klein meisje al dat je juf wilde worden? Ja volgens mij wel. Als nog kleiner meisje wilde ik tandartsassistente worden maar volgens mij veranderde dat al snel in juf.
  • Wat vind je nu het minst leuk aan juf zijn? Alles buiten het lesgeven en met de kinderen bezig zijn om. Dus het registratiewerk, de vergaderingen etc.
  • Zou je ooit willen lesgeven aan je eigen kinderen? Nee nooit. Ik denk niet eens dat ik op dezelfde school zou willen werken. Maar daar hoef ik gelukkig niet echt over na te denken omdat we niet echt in de buurt van mijn school wonen.
  • Welk land zou je nog wel eens willen zien? Ik zou heel graag een keer naar Curaçao of Aruba willen en ook nog graag een keer naar Amerika.
  • Stel dat je als een vlieg in de ruimte aanwezig mocht zijn bij een moment uit je eigen leven. Naar welk moment zou jij dan terugvliegen? Poeh wat een moeilijke vraag! Uhm even denken hoor, dan denk ik toch aan de standaard momenten zoals onze bruiloft en mijn bevalling.
  • Wat wat je tieneridool? De Spice Girls! En dan vooral Geri (de roodharige Spice). Mijn kamer hing vol met posters!
  • Hoe waren jullie vakanties vroeger als gezin? Heel vroeger gingen we altijd als gezin op vakantie naar Italië. Daar huurden we altijd dezelfde stacaravan op dezelfde camping. En wat ik me kan herinneren waren mijn opa en oma en oom en tante er ook altijd. En regelmatig waren er ook nog vrienden van mijn ouders. Later (na de scheiding en toen mijn stiefvader bij ons woonde) gingen we met de caravan naar verschillende campings in Nederland. Nadat we een paar jaar pech hadden met het weer (zwak uitgedrukt haha) werd het voortaan Spanje. Daar heb ik toch een leuke tijd gehad!
  • Heb je verjaardagsfeestjes gehad en zo ja wat hebben jullie gedaan? Ik had elk jaar een feestje en tot een bepaalde leeftijd was dat gewoon gezellig thuis met spelletjes. Later werd dat het kinderspeelpaleis (wie kent het nog?), een soort kinderboerderij, kegelen en meer van dat soort feestjes.
  • Vanaf wanneer wil je voor Aukje een partijtje gaan organiseren? Ik denk vanaf groep 1, en dan in het begin ook niet te moeilijk en gewoon thuis iets leuks bedenken.

Dat was het voor nu, het eerste deel van de vragen. Morgen komt deel 2 online, met vooral veel vragen rondom de zwangerschap…

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.