Aukjes diary #37: Lekker veel op pad!

overgrootmoederWat een heerlijk weekje was het weer! Een weekje waarin we lekker veel buiten waren en zoals het er nu naar uitziet gaan we dat komende week weer doen! En na een heerlijke vakantie ging ik weer aan het werk. Kijk je mee?

babyfoonTja wat moet ik hierover zeggen? Ik had zin in snoep haha. Ondertussen was ik druk aan het bloggen uiteraard 🙂mexicaanse saladeZaterdag hadden we een gezellig vrijgezellenfeestje en de enige foto die ik heb gemaakt is deze, van de heerlijke Mexicaanse salade. En die was lekker! Zondag was ik zo ontzettend gaar dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt haha.carselfieMaandag gingen we samen op pad en zoals altijd was ik weer lekker slaapverwekkend haha.eendjes vangenEenmaal op de kermis aangekomen werden de twee Doornroosjes wakker en moesten er eendjes gevangen worden.draaimolenEn Aukje is over haar angst voor draaimolens heen! Wat een plezier!shoplog jolaToen ik foto’s wilde maken voor de shoplog van dinsdag wilde Aukje er ook graag bij…naampuzzelDinsdag startten we lekker rustig op met een puzzel.zwangerschapsaankondigingDaarna maakten we wat foto’s voor de blog die je waarschijnlijk donderdag al voorbij hebt zien komen.peutersEn toen kregen we een appje dat Nicole en Alissa op het terras zaten. We kwamen even kletsen en toen we nog met z’n vieren over waren vonden de dames dat het wel tijd was voor een ijsje.ringenOok kreeg ik van Aukje nog wat prachtige nieuwe ringen (die je trouwens ’s avonds echt op moet ruimen, want dit is nog erger dan een legoblokje onder je voet…)aukjes diaryWoensdag gingen we de boerin uithangen bij het PLUSBRICKS event. Super leuk!overgrootvaderDonderdag ging ik weer werken en ondertussen maakte Aukje een puzzel met mijn opa…puzzelEn nog een puzzel alleen 🙂aukjes diaryNatuurlijk werd er ook een thee partijtje gegeven. Zo drinkt ze lekker veel op een warme dag, ideaal!ballonnenVrijdag hadden we feest op school omdat onze school 25 jaar bestaat. En bij feest horen ballonnen dus ik mocht een bosje halen voor de klas.de boschuilWel een gaaf gezicht, al die ballonnen die (ongeveer) tegelijk de lucht in gingen!badEn gisteren was het zo’n mooi weer dat we weer bijna de hele dag lekker samen buiten waren. En dat was te zien ook aan dat snoetje van Aukje haha. ’s Avonds lekker in bad en weer schoon naar bed!

Komende week is weer een drukke week met de verjaardag van neefje Daan, weer een echo, een thee date met vriendinnetje Linda, info avond op school en gezien de temperaturen waarschijnlijk ook nog een dagje zwemmen. Genoeg plannen dus weer voor komende week!

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.