Shoplog Jola Mode

shoplog jola modeTijd voor een shoplog! Dit keer weer eentje met herfstkleding, aangezien je hier in Nederland maar nooit weet wanneer het zover is. Ik ging naar Jola Mode en scoorde daar twee hele leuke nieuwe setjes voor Aukje!

jola modeAls eerste dit setje. Dit oud roze shirtje (€ 9,95) zag ik een tijd terug al hangen. Toen was helaas nog niet alles van de nieuwe collectie binnen en omdat ik niks kon vinden om het mee te combineren liet ik het hangen. Dit keer nam ik een maillot mee in precies dezelfde kleur (€ 2,95) en een super gaaf grijs spijkerrokje. Dit rokje heeft aan de achterkant en aan de zijkanten wat nepleer, zodat het rokje een ontzettend stoere uitstraling heeft. Dit rokje kostte € 14,95.shoplog jolaEven later kwam ik dit super leuke shirt (€ 9.95) tegen. Heb je de tekst gezien? Als mama met een blog kon ik dit natuurlijk niet laten hangen haha. Het shirt was er ook in het donkerblauw, zwart en grijs maar ik koos voor deze framboos-achtige kleur, omdat ik kleurtjes zo mooi vind staan bij Aukje. Omdat ik het shirt zo leuk vond stuurde ik een foto naar mijn blogvriendinnetjes met als gevolg dat ik voor Monique ook meteen een zwarte mee kon nemen haha. Bij dit shirt kocht ik een legging in dezelfde kleur (€ 6,95). Het grijze rokje past ook perfect bij deze outfit, dus voor € 54,70 heb ik twee super stoere herfst outfits voor Aukje!

Ik moest me trouwens wel inhouden, want ik kwam nog veel meer leuke dingen tegen. Zo hadden ze hele mooie poncho’s, stoere vesten en mooie winterjassen, maar daar kom ik wel een keertje voor terug als het wat kouder is (en als Maikel er niet bij is haha 😉 )

Wist jij dat ze bij Jola Mode zo’n gave kindercollectie hebben?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.