11 weken zwanger: zwangerschapsupdate #3

zwangerschapstestMorgen ben ik alweer 11 weken zwanger. Inmiddels hebben we een tweede echo gehad, staat nummer drie gepland en zijn er alweer een aantal dingen veranderd sinds mijn vorige update

MOE

Tja en dan beginnen we meteen heel erg saai, ik ben nog steeds heel, heel, heel erg moe. Afgelopen zaterdag had ik een vrijgezellenfeestje en ondanks dat we al redelijk op tijd weer in de auto zaten, zat ik bijna te slapen achterin. Oeps… Ik kon uiteindelijk mijn ogen open houden, maar het koste me heel veel moeite. Verder ga ik eigenlijk nog steeds elke avond om 21.00 uur op de bank lekker slapen. Heerlijk!

MISSELIJK

Jeej, hier ben ik bijna helemaal vanaf! Zo fijn! In principe heb ik nu sinds een week geen last meer van misselijkheid, een heel enkele keer komt er nog een kleine vlaag voorbij maar dat is bijna niet noemenswaardig. Als het hierbij blijft dan heb ik echt geluk dat het me weer bespaard is gebleven.

CRAVINGS

Inmiddels staat koffie verkeerd (decafé) hoog op mijn craving lijstje. Verder heb ik nog steeds geen zin in groente en fruit, maar wel in beschuitjes met boterhamworst haha. Ranja doet het op het moment ook goed en ook krijg ik steeds meer zin in drop. Bijzonder dat ik hier normaal gesproken eigenlijk nooit zin in heb en juist nu wel.

Termijnecho

Afgelopen maandag was het tijd voor de tweede echo, de termijnecho. We kregen prachtig beeld waarop we een hele mooie baby zagen. Zo bijzonder hoe we al zo vroeg in de zwangerschap twee beentjes en twee armpjes, een mooi lijfje, hoofdje en bovenal een kloppen hartje zagen. Zo mooi en bijzonder! En de uitgerekende datum is gezet op 30 maart. Ben benieuwd hoe dicht we bij die datum gaan komen!

Verder ben ik al bezig met het plannen van de geslachtsbepaling… Bij Aukje kon ik wachten tot de 20 weken, maar dat ga ik nu niet doen hoor haha. Nog 4 weekjes geduld dus…

Had jij een extra echo gepland voor de geslachtsbepaling, wachtte je tot de 20 weken of wist je het helemaal niet? Ik ben benieuwd!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.