Aukjes diary #12: lekker veel naar buiten!

Alweer een week voorbij en nog geen baby 😉 We gingen deze week wel knuffelen met een andere baby, brachten een bezoekje aan de tandarts en waren lekker veel buiten want het was heerlijk weer!

Nadat we maandag lekker relaxed waren opgestart, werden verwend door de Jumbo omdat we onze boodschappen voor de eerste keer hebben laten bezorgen (dat is fijn! De bestelling voor morgen staat alweer klaar hoor!) gingen we naar de tandarts. De vorige keer was dat niet echt een succes met Aukje, dus na een flinke voorbereiding en enigszins wat omkoop materiaal (oeps) gingen we op pad. Maar ze deed het super goed! Zonder ook maar enig protest mocht de tandarts in haar mond kijken en alle tandjes tellen, fijn! Tien boven en tien onder.Daarna reden we door naar kersverse baby Benthe en natuurlijk wilde Aukje ook even knuffelen. Dol op baby’s!De dinsdag begon creatief, maar ze was het al snel beu…Gelukkig liet het zonnetje zich al snel zien en konden we lekker naar buiten. Aukje was wel erg optimistisch, ze wilde de deksel van de zandbak vullen en er vervolgens in gaan zitten haha. Daar vond ik het nog een beetje te koud voor.Aukje hield ook grote schoonmaak in haar buitenverblijf 😉En tijdens het koken vermaakte ze zich met een paar kralen en een stuk touw.Woensdag kwam mijn nicht gezellig naar de speelschuur en hadden onze meiden de grootste lol samen. Altijd gezellig!Donderdag ging Aukje lekker naar mijn ouders zodat ik een dagje voor mezelf had. Ik wilde vooruit bloggen en heb uiteindelijk geen letter op papier gezet haha. Het werd een heerlijk middagje op het terras en ik heb ook nog een klein beetje gepoetst.En de dames vermaakten zich ondertussen met een picknick aan het water.Samen met opa de eendjes voeren.En ondertussen lag ik lekker met drie baby’s op de bank 😉Vrijdag ging ik naar de verloskundige en toen ik bij de auto terugkwam had er iemand zo dicht bij mijn auto geparkeerd dat ik mijn dikke buik hier met geen mogelijkheid meer tussen zou krijgen… Heel handig,,,Daarna ging ik gezellig lunchen en bijkletsen met vriendinnetje Suzan. En we kochten stiekem alvast een kraamcadeau voor haar baby die een paar weekjes na de mijne komt 🙂Zaterdag mocht Aukje met opa en oma en haar grote nicht en neven mee naar de Efteling. En ik ging aan de slag met een leuke DIY die binnenkort online komt. ’s Avonds ging Maikel naar het voetballen dus kwam vriendinnetje Linda lekker bij mij theetjes drinken en bijkletsen.

Komende week staat er een date met een vriendin en haar kindjes en een date met mijn zus op de planning, een afspraak met de verloskundige en ga ik in principe met een vriendin naar een theatervoorstelling en met Aukje naar de voorstelling van Bumba. Maar je weet maar nooit hoe de week gaat lopen… 😉

Fijne week!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.