Aukjes diary #32: Aukje uit logeren

Aukjes diaryDe tweede vakantieweek zit er alweer op en, in tegenstelling tot de eerste week, heb ik deze week veel minder gedaan. Nou ja, ik ben vooral veel aan het poetsen geweest thuis, dus er staan wat minder foto’s klaar dan normaal gesproken. Gelukkig maakt oma veel foto’s van Aukje dus is er toch nog iets om naar te kijken 😉

20160730_210225 [800x600]Vorige week zaterdag gingen we ’s avonds lekker uit eten ter ere van oma’s 80e verjaardag. Ik had deze heerlijke vis met tagliatelle, jammie!20160730_215344 [800x600]En als toetje deze brownie, zo lekker! Maikel houdt niet zo van chocolade dus ik pikte stiekem zijn brownie in zodat ik er twee had haha.20160731_143153 [800x600]Zondag gingen we een dagje weg met de andere kant van de familie ter ere van mijn opa’s 80e verjaardag. Hij wist van niks en was enorm verrast!Aukjes diaryAukje aanschouwt de boerenspelen onder het genot van een zakje chips 🙂Aukjes diaryEn die helm mocht niet meer af haha.IMG-20160803-WA0009 [800x600]Maandag hadden we een druk dagje. In de ochtend mochten we eerst op kraamvisite bij Jolie. Wat een lief, klein knap moppie! *rammelderammel*Aukjes diaryDaarna reden we even door naar de stad om te lunchen. Aukje slaapt niet echt hoor, ze doet alsof. Na het lunchen kochten we nog even wat nieuwe kleren voor Maikel want dat was echt nodig en om 15.00 uur hadden de volgende kraamvisite gepland staan. Dit keer mochten we knuffelen met Eva, nog zo’n mooie mini meisje!Aukjes diaryDinsdag was het maar saai weer maar we moesten toch even een boodschap doen, dan maar met paraplu. Deze kreeg ik van de kinderen uit de klas afgelopen schooljaar. Aukje vindt hem geweldig!Aukjes diaryWoensdag was het nog steeds regenachtig, dus we besloten om wat te knutselen.Aukjes diaryEn rond etenstijd viel Aukje in slaap. Niet handig maar wel schattig 🙂Aukjes diaryMaar ik kon onder haar uit kruipen zonder haar wakker te maken.Aukjes diaryDonderdag bracht ik Aukje naar mijn ouders. Die avond gingen wij met vrienden naar een escaperoom dus Aukje mocht lekker blijven slapen.Aukjes diarySamen met mijn oma een boekje lezen, altijd leuk!Aukjes diaryEn lekker met onze oude Fabuland spelen.Aukjes diarySamen met oma koken…Aukjes diaryEn met opa een spelletje spelen op de bank.Aukjes diaryVrijdag ging Aukje lekker met oma naar het zwembad. Ondertussen poetste ik wat ik huis en moest ik nog even werken op de Hoeve.Aukjes diaryEenmaal in het zwembad wilde ze niet meer naar huis haha.Aukjes diaryNog even lekker in de zandbak spelen. Aukje wil altijd perse haar schoentjes uit in de zandbak hihi.Aukjes diaryEn gisterochtend kreeg ik deze lieve foto. Ze bleef nog een nachtje slapen omdat ik gisteren met mijn zus naar de sauna ging, heerlijk een ontspannen dagje! Maar ik ben blij dat ze vandaag weer thuis is want dit was wel een erg lange logeerpartij!

Komende week staat er nog helemaal niks op de planning! Hopelijk blijft het mooi weer dat we nog lekker een dagje naar de Efteling kunnen ofzo.

Fijne week weer!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.