(Blog)moe?

ICE instellen

Voor de zoveelste keer deze maand staar ik naar mijn laptop. Er staan genoeg ideeën in mijn concepten, maar toch krijg ik geen letter op papier. Wat is er toch aan de hand?

Ik weet niet wat er aan de hand is, maar volgens mij ben ik een beetje blogmoe. De laatste weken heb ik al meerdere keren naar een vriendin geappt dat ik geen zin heb om te bloggen. Niet dat ik geen inspiratie heb, want ik heb een telefoon vol ideeën, maar ik heb gewoon geen zin om ze uit te werken.

Is het een winterdip? Komt het doordat mijn werkdagen een beetje rommelig zijn de laatste tijd en ik dus toch weer ’s avonds zit te werken? Komt het doordat januari en februari altijd behoorlijk frustrerende maanden zijn qua opdrachten? Of moet ik het gewoon even de tijd geven en komt het vanzelf weer terug?

Ik heb werkelijk geen idee. Wat ik wel weet ik dat ik niet van plan ben om te stoppen met bloggen. Misschien dat er wel wat minder artikelen online komen de komende tijd, gewoon omdat ik er dan even geen zin in heb. Maar gelukkig staat er inmiddels zo’n 1770 artikelen online dus je hoeft je in ieder geval niet te vervelen, je hebt ze vast nog niet allemaal gelezen 😉

En los hiervan is er nu natuurlijk ook nog het hele gebeuren rondom het Coronavirus bijgekomen. Dit artikel stond namelijk al een week klaar, maar doordat Aukje nu niet naar school kan en ik haar thuis toch wat thuisonderwijs probeer te geven, kan ik me ook zomaar voorstellen dat ik ’s avonds even helemaal niks wil, dus ook niet bloggen. Misschien valt het mee en blijft er gewoon dagelijks iets online komen, misschien ook niet. We zien het wel.

En mocht je me van nog wat extra inspiratie willen voorzien dan is dat altijd welkom natuurlijk. Waar zou ik nou echt nog eens over moeten schrijven volgens jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.