De favorieten van mama Laura

favorietenHet is weer zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor “de favorieten van”. Deze week is het de beurt aan Laura, die je misschien wel kent van de site lauraenjames.com. Kijk je mee naar de favorieten van Laura?

Stel jezelf even kort voor: Ik ben Laura, van Laura en James. En daar blog ik over alle leuke duurzame keuzes die ik maak, voor mezelf en voor mijn zoon James. James is 20 maanden oud, in april wordt hij 2.

Op welke blog kunnen we meer over jou vinden? www.lauraenjames.com

Wat is het favoriete kledingmerk voor je kind? Ik ben een groot fan van Noeser, maar daar zit James nu in de grootste maat. Sinds kort bestaat Little Rookies, daar kan ik weer even mee vooruit.

En het favoriete kledingstuk? Stoere babyleggings! Die passen goed over James z’n wasbare luier en ik ben gek op de stoere prints. Zoals Flinque en Milimuh.

Wat is jouw favoriete televisieprogramma voor kinderen? Sesamstraat! Ook door mijn eigen herinnering denk ik, James is een grotere fan van Zandkasteel haha.

En je favoriete (voorlees)boek? Mannenkoor! Die verhalen kwamen vroeger ook bij Sesamstraat. Ik kwam erachter dat medeblogger Akkie Bosje dit heeft getekend en vertelde haar hoe leuk ik de verhalen altijd vond. Ze gaf me het prentenboek voor de geboorte van James, het is niet meer te koop.

Wat is jouw favoriete foto van je kind? De foto uit de ‘newbornshoot’ door Eline Visscher. Newbornshoot tussen haakjes omdat James al 8 weken oud was, eerder waren we er nog niet aan toe. Ik vond hem toen al heel groot, maar ik ben nu heel blij dat we het toch hebben gedaan. Het is nog echt een baby’tje en het is mooi dat dat is vastgelegd.James door Eline Visscher [800x600]Wat is je favoriete binnen activiteit met je kind? James en ik doen sinds kort aan peuteryoga. Ik vind het zo leuk om te zien hoe hij ontdekt wat zijn lichaam allemaal kan. Op 1 been staan, wow! Hij kijkt dan zo trots.

En je favoriete buiten activiteit? Naar het strand. We wonen vlakbij en we zijn er heel vaak te vinden. Lekker in het zand spelen en in de zomer ontbijten we er vaak.

Wat is je favoriete speelgoed voor je kind? Houten speelgoed, bijvoorbeeld van Grimms en Ostheimer. Het is met aandacht gemaakt en stimuleert de fantasie.

En je favoriete spelletje om samen te doen? Liedjes zingen! James zingt vrolijk mee en houdt het meeste van liedjes met veel gebaren.

En welke cd vind jij het leukste voor je kind? We luisteren geen cd’s, maar naar Spotify en YouTube. Mother Goose Club is leuk. James gaat naar een tweetalige opvang en zo leer ik ook nog Engelstalige liedjes 😉

En heb je ook een favoriet liedje? Old MacDonald, die kan James het beste meezingen: Hiea Hiea Wooooow!

Welk moment van de dag vind jij het fijnste en waarom? De ochtend. James drinkt dan een fles pap bij mij op schoot en dan is hij nog even een kroelerig baby’tje. De rest van de dag springt en rent hij rond, ook heel leuk, maar zo’n warm kind op schoot is zo fijn.laura-en-james-Hanke-Arkenbout [800x600]

Laura, bedankt voor het meedoen en voor het delen van jouw favorieten!

Wil jij ook een keer meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl en wie weet zie je jouw antwoorden hier binnenkort staan!

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.