De zwangerschapstest, spannend…!

zwangerschapstestDe zwangerschapstest… Een spannend moment. Het begint al bij het kopen van de test, ziet niemand je tijdens het kopen? En welke test koop je dan? Je kan ook niet te lang voor het schap met testen staan twijfelen, dadelijk komt er iemand binnen die je kent… 

Zoals ik gisteren al schreef, gingen wij trouwen op 22 februari 2013. Op onze trouwdag waren we al bijna een half jaar gestopt met de pil, maar waren we nog niet aan het proberen om aan te tellen. Bewust hebben wij ervoor gekozen om eerst te “ontpillen” voordat we het echt zouden proberen. Mijn cyclus was super regelmatig en volgens het boekje, en heel toevallig zat ik op de dag van onze bruiloft precies in mijn ovulatie

Onze bruiloft was geweldig en samen genoten we enorm van de dag. We hadden een super feest ’s avonds, en ’s nachts bleven we slapen in de honeymoon suite van het hotel waar ons feest was. Al lachend en giebelend liepen we na het feest naar onze kamer. Mijn kersverse husband moest en zou me natuurlijk even over de drempel tillen (en ik had nogal een grote jurk dus dat was makkelijker gezegd dan gedaan haha) maar goed, eenmaal over de drempel… (jááááá dat willen jullie wel weten hè 😉 nou dat verklap ik dus lekker niet haha 😉 )

Twee dagen na de bruiloft gingen we op huwelijksreis. We gingen naar Nieuw Zeeland, maar vlogen via Dubai en daar zouden we eerst een week blijven. Na een heerlijke week vlogen we door naar Nieuw Zeeland. Eenmaal in Nieuw Zeeland, logeerden we bij familie in huis. Super fijn en gezellig. We kregen de auto mee en gingen veel op pad. Ik werd snel misselijk in de auto op de smalle bergweggetjes, maar er ging natuurlijk geen belletje rinkelen. Ik werd wel eens vaker misselijk in de auto dus het lag gewoon aan de hobbelige weg (en aan Maikels rijstijl 😉 )

Nadat we een week in Nieuw Zeeland waren gingen we naar andere familie in Nieuw Zeeland. Tijdens de rit ernaartoe zei ik ineens tegen Maikel; “volgens mij moet ik morgen ongesteld worden, misschien kunnen we beter onderweg alvast een test kopen, zodat we dat niet hoeven te doen met de familie erbij…” Ik had mijn cyclus goed bijgehouden, en met het tijdsverschil meegerekend had ik eigenlijk al een dag eerder ongesteld moeten worden. We stopten dus bij een drogisterij en liepen naar het schap met zwangerschapstesten. De vrouw keek ons een beetje vreemd aan, het is natuurlijk ook niet heel normaal dat toeristen een zwangerschapstest komen halen maar goed… Ik zag de bekende Clear Blue test en nam die mee (de rest was voor mij onbekend en dus vertrouwde ik deze het beste).

De ochtend erna werden we wakker en ik was nog steeds niet ongesteld… Dus hup, de badkamer in. Gelukkig hadden we hier alle privacy, dus konden we het rustig samen doen. Het wachten duurde lang… En toen gingen we kijken. En nog eens kijken, het was maar onduidelijk, maar er stond toch echt een plusje. AAAAAHHHHH er staat een plusje!!! Nadat we het samen goed bekeken hadden, was het toch wel een heel gek gevoel. Ik was dus gewoon zwanger! Vervolgens zat ik met een heel raar gevoel en een stalen gezicht aan de ontbijttafel. Al vanaf toen begonnen de kleine leugentjes en het proberen om het geheim te houden… Hoe we dat deden? Dat vertel ik morgen… 🙂SAM_0512 [800x600]Hoe was het toen jullie de positieve zwangerschapstest in handen hadden?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.