Even bijkletsen

Tijd om weer eens even bij te kletsen. Hoe gaat het nu hier, met de meisjes maar ook met mij? Er zijn wel een aantal dingen veranderd de laatste maanden dus er valt genoeg te vertellen…

School

Inmiddels zitten beide meisjes op school. Aukje zit in groep 4 en is op dit moment druk met het leren van de tafels. Emmi gaat sinds maart naar school en hoewel ze op sommige dagen nog wat traantjes moet laten gaat het eigenlijk best heel goed! Ik ben benieuwd wanneer ze voor het eerst een speelafspraakje heeft. Ze zegt steeds dat ze heel graag wil afspreken maar dat is tot nu toe nog steeds niet gelukt. Hopelijk komt ze snel een keer met een vriendje of vriendinnetje thuis!

Werk

Sinds januari sta ik weer een dag in de week voor de klas. Dat bevalt goed en daar blijf ik dus voorlopig ook gewoon lekker mee doorgaan. Daarnaast geef ik op maandagavond een groepsles op de sportschool, maar daar is sinds kort iets bij gekomen. Op vrijdag werk ik daar voortaan achter de receptie, super leuk! Het is weer iets totaal anders, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen. Over een tijdje hoop ik daar nog een of misschien zelfs wel twee groepslessen aan toe te kunnen voegen, en dan zit ik wat betreft werk wel weer aardig vol. Want natuurlijk ben ik ook nog steeds de back up voor als er op de Hoeve extra handjes nodig zijn en laten we vooral ook mijn blog en Insta niet vergeten. Genoeg te doen dus!

Sport

Tja en hoewel ik voor de lockdown drie keer per week sportte, moet ik nu even op zoek naar een nieuw ritme. Ik ging namelijk altijd op woensdag-, en vrijdagochtend, maar dat zijn tegenwoordig precies mijn werkdagen. Even puzzelen en zoeken dus wanneer ik dan voortaan ga sporten. Ik was toch eigenlijk wel weer van plan om drie keer per week te blijven sporten, maar wil ik het een beetje over de week verdelen en niet alle avonden van huis zijn, moet ik toch even kijken wanneer ik voortaan kan gaan. Maar dat komt vast goed!

Krullen

En tot slot nog even een update over mijn krullen, die ik nog steeds volgens de CG methode verzorg. Ik heb ze een tijdje terug bruin laten verven om te kijken of dat beter voor mijn haar zou zijn dan het blonderen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog niet veel verschil in merk. Wel vallen mijn grijze haren ineens veel meer op, dus misschien ga ik de volgende keer toch wel weer voor highlights haha.

Volgens mij zijn we dan weer aardig bijgekletst. Mocht ik iets vergeten zijn wat je nog graag zou willen weten, let me know en ik kom erop terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.