Fotodagboek #3: manicure en dwarse peuter

20160112_113144 [800x600]Het derde fotodagboek van 2016 alweer! Wat gaat het toch snel (lekker cliché, I know) Het was vies weer dus we waren veel thuis, gingen samen boodschappen doen en Aukje speelde weer lekker bij opa en oma. 

wasmand pretHebben jouw kindjes ook altijd zo’n plezier in de wasmand? Aukje vindt het geweldig om erin te gaan zitten en dan moeten wij haar vooruit duwen, of beter nog, met haar rondvliegen. Zondag was dat ook zo’n beetje het hoogtepunt van de dag 😉fietsenWe deden nog een poging om te gaan fietsen, maar het begon te druppelen dus we waren na een klein rondje alweer terug.duploDan maar even lekker bouwen met Duplo. Lekker logische plek ook, in de badkamer…kleienMaandag begon, zoals altijd, lekker relaxed. In onze huispakkies kleien, televisie kijken, hangen, heerlijk.spelletjeTussendoor speelden we nog een spelletje. Aukje vond dit wel een leuk spel! Ik had vroeger zelf ook zo’n soort spel, Hippo Hap, dat vond ik toen ook al super leuk.manicureDinsdag kreeg ik een manicure van Aukje. Hihi, schattig.trapToen Aukje een schone luier aan moest, vond ze het natuurlijk weer nodig om even ontzettend tijd te rekken… Het was daarna ook meteen bedtijd dus Aukje ging lekker slapen zodat ik ongestoord kon poetsen.stofzuigenEn aangezien ik alleen kan stofzuigen als Aukje niet in de buurt is (ze vindt dat geluid doodeng) greep ik mijn kans!fotoalbumToen Aukje weer wakker was, keken we samen mijn oude fotoalbums. Dat vindt ze zo leuk!carnaval pippi langkousIk kwam deze carnavalsfoto van mezelf tegen, schattig hè! Pippi Langkous.autosleutelNog steeds wil Aukje altijd de auto van het slot halen. De sleutel echt omdraaien lukt haar nog niet, maar we doen gewoon alsof 😉boodschappenWoensdag speelden we eigenlijk de hele ochtend in de speelschuur. Na Aukjes slaapje gingen we boodschappen doen en Aapie moest mee!troep“Pfff wat een troep heb ik ervan gemaakt…” 😉fotodagboekToen we nog even naar de Lidl moesten was Aukje het er niet mee eens. Haar schoenen en jas moesten uit en verder lopen stond ook niet op Aukjes planning…pyjama’s Avonds voor het slapen gaan nog even gek doen op ons (nog onopgemaakte) bed.super foodsEn daarna ruimde ik nog even wat laatste boodschapjes op. Blij met mijn nieuwe ontbijtaccessoires!veilig leren lezenDonderdag ging ik werken…spelenTerwijl Aukje lekker speelde bij opa en oma. Zoals je ziet is ze dol op het leeghalen van de keukenkastjes!slapenLekker bedje op de bank (niet om echt op te slapen hoor!)Aukjes wereldToen ik na het werk bij mijn ouders aankwam, was Aukje door het dolle heen. Ze week niet meer van mijn zijde en ontdekt deze, zeer comfortabele manier van kleien.bessenVrijdag ontbeet ik in alle rust, want Aukje en Maikel sliepen nog beiden.pinguïn knutselenMet de kinderen uit de klas knutselde ik deze leuke pinguïns.kinderdagverblijfEn nadat ik mijn nagels bij had laten werken, beneden en boven alles had gedweild en mijn work out achter de rug had, was het tijd om Aukje op te halen van het kinderdagverblijf.

Omdat gisteren een drukke en volle dag was, en dit fotodagboek eigenlijk ook al genoeg foto’s heeft ook 😉 stopt dit fotodagboek op vrijdag en zal ik de zaterdag er volgende week aan vast plakken. Hopelijk vind je dat oké? 😉

Hoe was jouw week? Heb je ook zoveel binnen gezeten vanwege het slechte weer?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.