Fotodagboek #17: Primark en familie

kerstmisVandaag staat er weer een fotodagboek voor jullie klaar! We gingen naar de stad, hadden een familie date en op mijn werk vierden we de verjaardag van een leerling. Kijken jullie mee naar afgelopen week?

vegenZondag begon Aukje met het vegen van de serre van de Hoeve 😉 Ze vindt het altijd zo leuk om te helpen, super lief!ijstheeOeps, betrapt! Haha, deugnietje!familieNa het slaapje hadden we een speel date met familie. Hier speelt Aukje met het dochtertje van mijn nichtje. familieEn Jan Huigen in de ton met de kinderen van mijn andere nichtje. Dolle pret!familieFamilie foto tijd! Mijn zusje, twee nichtjes, achternichtje en Aukje. poppenwagenMaandag was een heerlijke dag die ik heb geplogdbanaanDinsdag gingen we al vroeg op pad en Aukje wilde graag een banaan mee, dat mag!spiegelIn de Primark hangen van die leuke grote spiegels die je zo lekker kan knuffelen!kerst truienEn ze hebben er zo’n leuke kerst truien!primarkIn de lift met haar eigen tasje!kerstmisBij de etalage van de kerstwinkel kreeg ik Aukje niet meer weg. Ze keek haar ogen uit en bleef maar wijzen en kijken. foto'sWoensdag vergat ik eigenlijk om foto’s te maken… Hier maakte ik er nog wel eentje van, Aukje die haar babyfoto’s bekijkt. Zo schattig!wakkerWakker!beerDonderdag moest ik gewoon werken en kreeg ik deze lieve foto! Aukje leest aan beer een boekje voor *smelt!*druivenIn haar nieuwe pyjama druifjes eten in de tent. Wat een feest!IMG-20151023-WA0002 [800x600]Vrijdag kreeg ik deze foto van Maikel. Aukje vond het poppetje in de winkel maar eng en durfde niet dichterbij te komen haha.20151023_094452 [800x600]Een leerling uit de klas was jarig dus we staken de kaarsjes aan.traktatieEn hij trakteerde deze leuke piraten! Super leuk!zuurkool’s Avonds aten we zuurkool, jammie! Ook hadden we nog een feest maar daar heb ik geen foto’s van helaas.

Dat was het alweer voor deze week. Komende week start de vakantie hier in het zuiden dus ik ben wel benieuwd naar jullie plannen. Laat ze me weten bij de comments! Enne, slaap lekke vannacht (uurtje langer!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.