Het kostte me 11 jaar om dit te ontdekken

badkamer

In april woon ik 11 jaar samen met Maikel en ben ik dus ook 11 jaar weg thuis. Al snel had ik bepaalde dingen door, ik bedoel, na 1 telefoontje wist ik hoe lang de bloemkool moest koken 😉 Maar deze dingen duurden toch wel wat langer om te ontdekken…

  • Dat het echt veel minder werk is als je het poetswerk bijhoudt, dan wanneer je pas gaat poetsen als het echt nodig is (of als er bezoek komt). Sterker nog, een soort van vast schema werkt echt het allerbeste, voor mij dan tenminste.
  • Dat de douche echt langer schoon blijft als je na elke douchebeurt de kraan en de deur even afdroogt (de muren gaan me nog steeds te ver hoor) dus sorry mam, ik begrijp het nu. Had je me dat 11 jaar geleden verteld, dan had ik je uitgelachen, gegarandeerd.
  • Dat schoonmaakazijn echt het beste werkt en nog goedkoper is dan al die dure speciale schoonmaakspulletjes.
  • Dat mijn vriendinnen me nog steeds wel lief vinden als ze hier komen en er ligt een laagje stof op de kast (wat een rust geeft dat, niet meer als een malle gaan poetsen elke keer voordat er bezoek komt).
  • Dat ik voordat ik boodschappen ga doen, even in mijn kastjes moet kijken om te voorkomen dat er 6 pakken rijst in staan en ik andere dingen juist vergeet.
  • En dat ik dus echt oud word. Ik bedoel, kijk naar dit lijstje, het gaat allemaal over poetsen en schoonmaken en ik word er nog blij van dat ik het tegenwoordig redelijk bijhoud allemaal ook. Oeps…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.