Inspiratieloos

Inspiratieloos… Het was weer een flinke tijd geleden, maar gisteravond was ik dan echt totaal inspiratieloos. Ik typte wel tien blogs en gooide ze allemaal weer in de prullenbak. Het wilde maar niet lukken…

Mijn telefoon notities staan vol met blogideeën en normaal gesproken bruist mijn hoofd er ook wel van maar gisteravond was ik compleet blanco. Ik dacht wel een paar keer een leuk idee te hebben maar tijdens het typen bleek het steeds toch niks te zijn. Zucht.

En weet je wat nou zo irritant is, één van mijn blogdoelen voor 2019 is om voortaan lekker vooruit te bloggen. Heb ik dan een keer geen inspiratie dan is dat niet erg. Dan blog ik een avondje niet en dan komt er toch iets online. Ideaal. Maar ja, door tijdgebrek is het vooruit bloggen er nog totaal niet van gekomen en zit ik dus nog regelmatig te bloggen voor de dag erna. En lukt het dan een keer niet, zoals gisteravond, dan komt er niks online en daar baal ik van.

En natuurlijk heb ik heus wel een aantal blogonderwerpen in mijn concepten staan. Maar soms heb je gewoon de juiste woorden nog niet gevonden voor een blog. Soms mag je ergens nog niks over zeggen, durf je ergens niet over te schrijven of heb je gewoon geen zin om ergens over te schrijven. En dus blijven die onderwerpen maar in concepten staan, te wachten totdat ze dan eindelijk een keer verder uitgewerkt worden.

Maar goed. Deze week ga ik maar eens lekker brainstormen. Nadenken waarover ik de komende tijd wil gaan schrijven. En toch maar eens beginnen met een blogplanning en vooruit schrijven. Dus als je nog verzoekjes hebt dan is dit je kans. Laat het me weten en ik ga mijn best doen om het onderwerp in te plannen.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.