I love Instagram (Instagram tag)

instagram tagIk loop regelmatig achter de feiten aan. Niet alleen vind ik bepaalde kleding pas leuk als het net weer uit de mode is, maar zo heb ik ook pas sinds “kort” Instagram. Om precies te zijn zette ik 41 weken geleden mijn eerste filmpje online. Inmiddels zijn we dus 41 weken verder en ik moet toegeven, ik ben fan!

Voordat ik aan Instagram begon, vond ik Facebook erg leuk. Ik deelde graag mijn foto’s en keek vooral ook erg graag naar foto’s van anderen. Totdat Facebook begon te veranderen. Ik zag alleen nog maar reclame en deel & like acties voorbij komen. Niet meer zo leuk dus. Toen bedacht ik me dat Instagram alleen om foto’s draaide, precies wat ik zo leuk vond aan Facebook. Tijd dus voor een account! En inmiddels vind ik Instagram zo leuk, dat ik me soms echt moet inhouden om er niet teveel op een dag op te zetten! Vanwege mijn Instagram liefde vul ik vandaag de Instagram tag van Beautylab in. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

 • Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Mijn Instagram gebruikersnaam is Aukjeswereld. Omdat mijn blog Aukjeswereld heet en het zo duidelijk is dat het bij elkaar hoort.intocht

 • Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Ik denk dat ik gemiddeld twee foto’s per dag post. De ene dag is het er misschien eentje meer en de andere dag weer eentje minder.

 • Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Dat is moeilijk! Ik vind zoveel foto’s mooi en leuk… Maar op dit moment is het toch wel ons zelfgemaakte kerstkaartje waar ik fan van ben.kerstkaart

 • Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.

Dat is deze foto, gemaakt op Aukjes tweede verjaardag afgelopen november.

verjaardag

 • Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Soms gebruik ik PicCollage om een fotocollage te maken van verschillende foto’s. En sinds kort heb ik timehop op mijn telefoon staan, maar daar heb ik nog niet zo heel veel mee gedaan.

 • Welke celebrities volg je?

Ik volg niet zo heel veel celebrities. Ik vind Chantal Janzen erg leuk om te volgen, Pip Pellens en Nicolette van Dam volg ik graag en Pauline Wingelaar volg ik sinds kort.

 • Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Ik gebruik bijna nooit een filter.verjaardag

 • Welke hashtags gebruik je het meest?

Haha zonder twijfel is dat #aukjeswereld

 • Laat je laatste Instavideo zien.

Dat was dit filmpje, waarbij Aukje erg grappig reageert op de vraag of ze een vieze luier aan heeft 🙂

 • Welke dierenaccounts volg je?

Uhm, dierenaccounts? Geen sorry,,,verjaardag

 • Welke (grote) bedrijven volg je?

Ik volg heel veel leuke webwinkels, daar komen allemaal leuke hebbedingetjes op voorbij.

 • Heb je veel familieleden op Instagram?

Nee niet zo heel veel. Mijn moeder en mijn broertje (die er nauwelijks iets mee doet) en mijn zussen.DSC04944 [800x600]Hopelijk vond je de Instagram tag leuk om te lezen! Neem hem gerust over en vergeet dan niet om Beautylab erbij te vermelden!

Ben jij een echte fanatieke Instagrammerd? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.