Deze blogs lees ik graag + spam je blog!

blogIn augustus schreef ik ook al over mijn favoriete blogs, maar inmiddels zijn er wel een aantal blogs bijgekomen die ik jullie echt niet wil onthouden. Wil je weten welke dat zijn? Kijk dan snel verder. Ook krijg je vandaag de kans om zelf een blog te spammen. Dat mag je eigen blog zijn, of een blog waarvan jij echt vindt dat ik eens een kijkje moet nemen. 

De blogs die ik de vorige keer al noemde volg ik nog steeds. Sommige misschien niet meer elke dag, maar nog steeds wel regelmatig. Maar er zijn wel een aantal nieuwe favoriete blogs bijgekomen:

Littlewonderworld. Een gezellige mama blog van twee beste vriendinnen. Ze schrijven vooral over het moederschap, maar ook regelmatig over leuke webshops, fashion en lifestyle. Aanrader!

Bregblogt. Zoals ze het zelf omschrijft; boergondische belevenissen met een korreltje zout en een flinke scheut diksap. Bregje is een ontzettend lieve mama die erg leuk schrijft. Veel over het moederschap, maar ook over lifestyle en leuke uitstapjes.

Everyday-life. Lieve Nicole schrijft over het moederschap en andere mooie dingen van het leven. Neemt geen blad voor de mond en schrijft actueel en recht voor zijn raap. Ook komen er regelmatig leuke winacties voorbij.

Princess-LeiaCassandra is de lieve moeder van Leia. Ze schrijft veel over vroeggeboorte, maar ook over fashion en andere kids gerelateerde onderwerpen. 1 januari komt zelfs haar tweede blog, momambition.nl online, ik ben benieuwd! Succes meis!

Somama. Op de blog van lieve Channa kan meekijken met alle avonturen die ze meemaakt met haar peuter en dreumes. Ook komt er af en toe een artikel over downsydroom voorbij.

Supermammies is de blog van lieve Linda en haar supermammies (en niet te vergeten ook een superpappie) Een echte moederblog voor en door moeders. Met veel reviews, wiacties, traktaties en andere leuke kids gerelateerde artikelen.

Heb jij of ken jij nog een leuke blog waar ik ook eens een kijkje moet nemen? Laat het me dan weten bij de reacties. misschien vind ik hem wel zo leuk, dat hij de volgende keer ook in mijn rijtje met favorieten staat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.