Laat ik me beïnvloeden door wat anderen zeggen?

Heb jij “schijt aan” wat anderen denken? Of houd jij altijd een beetje rekening met andermans mening? Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op mensen die helemaal hun eigen koers varen zonder daarbij te bedenken wat anderen ervan vinden, ik merk namelijk dat ik dat zelf erg moeilijk vind…

Een tijdje terug ontving ik een sexy, strakke jurk voor een campagne. Ik was op dat moment ongesteld en had een dikke buik, maar die jurk moest op de foto. Ik besloot daarom om met de jurk op bed te gaan liggen, zodat het buik-probleem was opgelost. Op die foto kreeg ik best wel wat reacties, mensen vonden de foto namelijk erg sexy. Ik moest daar wel om lachen, want ik plaats natuurlijk niks waar ik zelf niet achter sta. Klopt, de foto was een tikkeltje sexy, ook met die intentie gemaakt. Ik houd namelijk wel van een beetje sexy 😉 maar verder vond ik de foto al die praat eigenlijk niet waard.

Ik dacht ook eigenlijk dat het me niet zoveel deed, wat anderen ervan dachten. Totdat ik laatst een foto wilde plaatsen en ik ineens zag dat er wel heel veel kont zichtbaar was. Ik maak mijn foto’s altijd zelf met behulp van een statief en ik zie dus van tevoren niet altijd hoe het eruit komt te zien. Ik probeer dan verschillende houdingen en poses uit en achteraf zie ik of het iets was of niet. Op deze foto zijn mijn billen nogal aanwezig. Wel gewoon met een jurk aan hoor, maar toch. Ik merkte dat ik de foto niet durfde te plaatsen omdat ik teveel nadacht over wat anderen ervan zouden vinden, allemaal naar aanleiding van die eerdere “sexy foto” uiteraard.

Nou weet ik dat mijn foto’s openbaar zijn en dat er heel veel mensen mee kunnen kijken. Ik plaats ook heus geen foto’s van mezelf in ondergoed ofzo want ik ben me heel goed bewust van het feit dat er ook gewoon heel veel bekenden meekijken (jep, de bekenden vind ik “enger” dan de onbekenden haha). Maar toch vind ik het jammer dat ik me blijkbaar zo laat beïnvloeden door wat anderen denken. Dat zal vast met mijn eigen onzekerheid te maken hebben, maar jammer vind ik het wel. Want stiekem ben ik gek op het maken van mooie foto’s en kan sexy natuurlijk ook heel erg mooi zijn, zonder dat je teveel laat zien.

Maar goed, voorlopig gaan we dus maar terug naar de kuise foto’s, want als moeder mag je natuurlijk helemaal niet sexy zijn 😉

Laat jij je ook (weleens) beïnvloeden door wat anderen zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.