Mijn 19 favorieten van 2019

haarmode monique

Het mag nog wel toch? Even terugblikken op vorig jaar. En dan niet met eindeloze overzichten (saai) maar met mijn 19 favorieten, in de breedste zin van het woord…

 1. Curly Girl Methode. Ik heb mijn haar het hele jaar volgens de Curly Girl methode verzorgd. Het gaat met ups en downs en ook ik heb nog steeds dagen waarop het niet wil zitten zoals ik het wil, maar zelfs op die dagen krult het beter dan het ooit heeft gedaan, voor deze methode.
 2. Flared broeken van Costes. Ik heb twee flared ribbroeken van Costes en het liefste woon ik erin. Ze zitten zo lekker, net joggingbroeken.
 3. Latte macchiato met havermelk. Ik dronk eerst gewoon latte macchiato, maar sinds kort probeer ik weer minder producten met koemelk te eten of drinken. Ik ontdekte de havermelk en vind dat misschien nog wel lekkerder dan met gewone melk!
 4. Muntthee. Enkele jaren geleden vond ik muntthee maar vies, maar tegenwoordig drink ik graag muntthee en dan hoeft het niet eens verse te zijn, ook de zakjes zijn hartstikke lekker!
 5. Mijn lenzen. Hoewel ik nog steeds niet kan zeggen dat ik ze niet voel zitten, ben ik er toch ontzettend blij mee. Eindelijk kan ik weer scherp zien zonder bril, zo fijn!
 6. Maan en Davina Michelle. Ik vond Nederlandstalige muziek eerst altijd vreselijk, maar sinds kort zet ik steeds vaker de radio op 100%NL. Ik vind de muziek van Maan echt heel erg leuk en Davina Michelle is ook echt geweldig. Vaak zoek ik tijdens het huishouden wat nummers op en dan zing ik lekker ongegeneerd super hard mee.
 7. Guus Meeuwis, de Toppers en het Bidfood horecafeest. Drie ontzettend gezellige feestjes het afgelopen jaar waar ik ontzettend van heb genoten. Guus staat voor komend jaar weer op het programma en hopelijk komt daar nog een gezellig feestje bij.
 8. Onze vakantie in Zeeland. Afgelopen zomer gingen we lekker op vakantie naar Zeeland, dat wilde ik al heel lang maar Maikel is nooit zo van de zee. De meisjes hebben zo genoten, en ik ook!
 9. Mijn blonde higlights. Al jaren had ik blonde highlights, totdat ik mijn haar koperrood liet verven. De koperkleur was er binnen een week uit en dus besloot ik het maar donkerrood te verven. In het voorjaar was ik ook dat weer beu en liet ik het weer bruin met blonde highlights verven. Toch meer mijn ding 🙂
 10. De rokjes van My Jewellery. Ik heb er stiekem best veel maar ze zijn ook zo ontzettend leuk! Je hebt ze vast al verschillende keren voorbij zien komen in outfit posts.
 11. De bolderwagen. Afgelopen zomer kocht Maikel een tweedehands bolderkar en wat was hij trots. Al snel bleek het een gouden aankoop wat er zitten twee bankjes in dus de meisjes vinden het een geweldig ding. Ideaal voor dagjes weg en vakanties!
 12. Badmuts van de Casa. Sinds de Curly Girl methode probeer ik mijn haar elke week een haarmasker te geven. Als ik dat masker laat intrekken dan doe ik een badmuts op, maar eigenlijk paste dat nooit. Totdat ik de badmutsen van Casa ontdekte, die zijn heerlijk groot!
 13. Catrice lippenstift. Ik was altijd al dol op lippenstift, maar dit jaar heb ik een prachtige nude kleur ontdekt die ik bijna dagelijks draag. Helaas kocht ik er maar eentje en is hij uit het assortiment, dus binnenkort moet ik op zoek naar een nieuwe…
 14. Calvé pindakaasrepen. Lekker als tarwevrij tussendoortje!
 15. Enkellaarsjes. Weer zoiets wat ik jaren geleden maar niks vond maar waar ik vorig jaar echt niet zonder kon. Op het moment draag ik bijna elke dag mijn lakleren boots, ze zitten zo lekker en passen bij bijna elke outfit!
 16. Droge witte wijn. Oeps. Voorgaande jaren dronk ik eigenlijk zelden, alleen tijdens een feestje. In 2019 heb ik wel iets vaker een wijntje gedronken, gewoon omdat het kan, toch?
 17. Gin Tonic. Ik dacht altijd dat ik dit vies zou vinden, omdat ik tonic eigenlijk nooit lekker vond. Totdat ik het nog eens een keer probeerde en wat bleek, ik vond het super lekker. Een beetje te lekker eigenlijk… 😉
 18. Mijn fotospullen. Hoewel het fotograferen even op een laag pitje staat, ben ik ontzettend blij met mijn camera, statief, afstandsbedieningsapp en lampenset. Ik gebruik ze echt ontzettend veel voor mezelf en er komt heus wel weer een moment dat ik er weer wat meer anderen mee vast mag leggen.
 19. De sportschool. Zei ik dat nou echt? Ik ben vorig jaar begonnen met sporten en het is nu niet meer weg te denken uit mijn routine. Een mooie afsluiter dus van mijn favorieten uit 2019.

Voor dit artikel werd ik geïnspireerd door Shirley, die op de laatste dag van 2019 haar 19 favorieten deelde. Benieuwd naar de favorieten van de kindjes? Die volgen later deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.