“Papa, je bent mijn allerbeste vriendje!”

Hoewel Aukje ontzettend aan mij kan hangen, is ze ook dol op haar papa. En nadat ik haar deze week een paar keer heb horen zeggen dat papa haar allerbeste vriendje is, kon ik het niet laten om eens op te schrijven wanneer ik smelt van liefde als het om die twee samen gaat…

Vorige week hoorde ik het Aukje voor de eerste keer zeggen. Na een werkdag haalde ik haar op en samen reden we naar huis. Ik zei tegen Aukje dat we naar papa gingen en ineens zei ze “papa is mijn allerbeste vriendje”. Je kan je voorstellen dat ik ter plekke smolt van liefde. Zo schattig! En toen we thuiskwam vloog Aukje natuurlijk meteen in Maikels armen. En terwijl ik nog verder aan het wegsmelten was, bedacht ik me dat ik wel vaker smelt van liefde als ik naar die twee kijk en luister…

  • Als Maikel ’s avonds Aukje in bed legt en ik beneden door de babyfoon hoor hoe ze schaterend van het lachen over het bed rolt. Geen idee wat die twee daar allemaal uitspoken, maar het past goed in Aukjes tijdrek fase en ik vind het heerlijk om die twee samen zo’n plezier te horen maken.
  • Wanneer ze dan eindelijk in bed ligt en Maikel naar beneden komt, hoor ik ze nog een paar keer “love you!” over en weer roepen. Nou dan smelt je toch helemaal weg!!
  • Als Aukje en ik een hele dag weg zijn geweest dan wil ze in de auto vaak Maikel even bellen. En aan de telefoon vertelt ze dan alvast wat ze die dag allemaal heeft gedaan, om dat thuis nog eens allemaal opnieuw te vertellen als ze papa dan eindelijk ziet.
  • “Papa heb je gemist!” Ook al waren we even een boodschapje doen samen 🙂 En uiteraard volgt er een dikke knuffel daarna.
  • En zodra we bijna thuis zijn begint Aukje al enthousiast te roepen in de auto: “Bijna thuis! Fijn hè mama!”
  • Als Aukje ’s ochtends bij ons in bed klimt en ze lekker dicht tegen Maikel aan kruipt. Ze legt dan haar armpje om Maikels nek en terwijl Maikel nog wat verder dut kan Aukje lekker televisie kijken. Zo schattig om ze samen zo te zien liggen.
  • En als ik Maikel plaag en Aukje het voor hem opneemt. “Niet doen mama, papa vindt nie fijn!”

Heb jij ook van die smeltmomentjes als je naar je man en kindje kijkt? Ik hoor het graag!

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.