Plog: een dagje uit Aukjes wereld 24-08

plog 2508Afgelopen maandag was het weer een mooie dag voor een plog. We begonnen ’s ochtends lekker thuis in pyjama, en gingen ’s middags met vrienden naar de speeltuin. Kijken jullie mee?

plogGoedemorgen! We eten lekker een boterhammetje en Aukje is ontzettend vrolijk, dus ze begint al meteen gek te doen.plogDaarna lekker spelen en boekjes lezen. Omdat het onze gezamenlijke vrije dag is, bleven we de ochtend lekker in pyjama. plogToen ging ik poetsen en Aukje wilde natuurlijk even meehelpen 🙂 .plogEn weer verder met boekjes lezen.plogTijdens het eten van de druifjes wilde ons druifje weer even gek doen haha. Soms is het zo’n clowntje!was doenEn toen wilde Aukje helpen met de was. Ze vindt het erg leuk om de was uit te wasmachine te trekken en in de droogtrommel te stoppen. plogEn nog even spelen 🙂 . Lekker eentonig haha, spelen en het huishouden.plogEn nog even gek doen bij papa op de bank. plogDaarna ging ik zegeltjes inplakken (ja ik ben zo’n muts die steeds de zegeltjes in de la gooit en dan eens in de zoveel tijd alles tegelijk in plakt) en Aukje hielp me weer erg goed mee!plogTijdens de lunch was Maikel Aukje aan het plagen. Hij deed alsof hij een hapje wilde van Aukjes ontbijtkoek. “Weg papa!”.plogToen was het bedtijd en ben ik even snel naar de supermarkt gereden voor luiers en naar de apotheek voor crème voor op Aukje haar eczeem plekjes. Toen ze wakker werd was ze weer meteen vrolijk!plogEven knuffelen met konijn en daarna kleertjes aan!speeltuinWant we gingen naar de speeltuin met vrienden van ons en hun dochtertje Maud. De glijbaan is altijd favoriet bij Aukje.speeltuinSamen op de draaimolen.speeltuinAukje keek haar ogen uit. Het was de eerste keer dat we in deze speeltuin kwamen, en ze wist niet waar ze moest kijken. Ze rende van hot naar her en speelde steeds tien tellen op een ding en dan wilde ze alweer naar het volgende haha. plogSamen met Maud even pauze om rozijntjes te eten. Lief hè zo samen!speeltuinEn weer verder spelen! Omdat het zo’n leuke speeltuin is, zijn we maar meteen lid geworden. Voor € 20,- per gezin een jaar lang onbeperkt spelen!glijbaanMet papa van de glijbaan!kabelbaanEn van de kabelbaan 🙂 .plogNa het spelen gingen we nog even met z’n allen bij ons wat eten. plogEn toen was Aukjes batterijtje leeg. Bij elke scheetje moest ze huilen. Nou ja, huilen, jammeren. Badtijd en bedtijd dus!plogEn toen Aukje in bed lag trof ik dit beneden aan… Oeps… Dus dat heb ik net allemaal opgeruimd en nu ben ik deze plog nog even af aan het maken. Dadelijk met een kop thee en de beentjes omhoog 🙂 .

Dat was het voor vandaag. We hebben geluk gehad met het weer, want de voorspellingen waren slecht maar het viel gelukkig erg mee. Hebben jullie ook een leuke speeltuin in de buurt en gaan jullie daar regelmatig naartoe?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.