Plog 22-09: Ikea en cadeautjes.

plogSorry! Gisteren zei ik dat vandaag mijn bevallingsverhaal online zou komen, maar het is me niet gelukt (tijdgebrek). Maar ik beloof dat hij morgen online komt! Vandaag dus een plog, in plaats van mijn bevallingsverhaal. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk! We gingen naar Ikea en opa en oma kwamen terug van vakantie, mèt cadeautjes! Jeej! Kijken jullie mee?

boterhamGoedemorgen! We begonnen met een ontbijtje, boterhammetjes! Hier komen ze net uit de vriezer dus nog even ontdooien.druivenNa de boterhammen wil Aukje nog wat druiven. Prima! Nadat ze er al flink wat heeft opgegeten is ze klaar en gaat ze ermee spelen…ikeaNa het ontbijt gaan we naar Ikea. Daar zien we dit gezellige muurtje. Leuk! Misschien iets voor Aukjes tweede verjaardag…ikeaOp de kinderafdeling gaat Aukje er met de stoel vandoor, hihi. Al die Ikea spulletjes hebben ook zo’n aantrekkelijke kleuren!ikeaEn uiteraard moest ze ook even de kruipbuis uitproberen, die is leuk!ikeaAlsof ze in een speeltuin was, zo blij was ze! Alles werd natuurlijk even uitgeprobeerd.ikeaToen keken we even bij de peuterbedjes. Voorlopig past ze nog in haar ledikant, maar alvast kijken kan geen kwaad toch? Deze vond ik leuk!ikeaHelaas niet gevonden waar we voor naar Ikea gingen… Nog even spelen en dan maar weer naar huis.slaapzakThuis was het meteen bedtijd. Voetjes nog in de slaapzak en welterusten Aukje!stofzuigerEn ondertussen ging ik me wagen aan het huishouden… Zucht… Een van de fijne klusjes waar nooit een einde aan komt…ikeaOndanks mijn voornemen om (alweer) minder te gaan snoepen liet ik me bij Ikea verleiden tot het kopen van karamel en chocolade… Yum! En dan is het huishouden ook meteen een stukje minder erg… 😉 .plantIk zette onze grote plant buiten in de regen zodat die schoon kon spoelen.babykamerEn toen werd Aukje alweer wakker. Ik had precies kunnen doen wat ik wilde dus dat was fijn! Aukje gooit altijd al haar knuffels uit bed als ze wakker is, dus vandaar het hoopje naast haar bed hihi.badcapeEn toen waren opa en oma er. Ze kwamen echt net terug van vakantie en hadden cadeautjes voor Aukje meegenomen, super lief! Aukje kreeg deze mooie badcape, want haar oude was te klein geworden. armbandjeOok kreeg ze een armbandje, een nephorloge en een ketting. Bofkont! Ze was er super blij mee!DSC03878 [800x600]“Mooi” zegt ze dan 🙂 .DSC03887 [800x600]Nog even spelen met opa en chillen met oma op de bank.DSC03881 [800x600]Daaag lieve opa en oma!etenDaarna aten we spinazie en Aukje heeft weer een keer super goed gegeten, fijn!etenNog even gek doen tijdens het toetje met papa!etenEn natuurlijk wil Aukje ook zelf nog even eten, dat mag!

Na het eten gingen we nog even spelen, en ik zette even de televisie aan zodat ik snel deze plog kon typen (loedermoeder hè 😉 ). Nadat Aukje in bed lag hadden we vergadering op de Hoeve, niet leuk genoeg om op de foto te zetten dus dat zal ik jullie besparen 😉 . Dus dit was ons dagje. Helaas vonden we bij Ikea niet wat we zochten, maar gelukkig kon Aukje er lekker even spelen zodat het toch een leuk uitje was.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd, hoe oud was jullie kindje toen hij/zij een peuterbed kreeg?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.