Shoplog Action (+ midweekje weg met 2 peuters)

Shoplog ActionAfgelopen week zaten wij vijf daagjes met vrienden in een vakantiehuisje. Super gezellig, zeker om zo samen oud en nieuw door te brengen. Omdat we ook twee peuters bij ons hadden, leek het me verstandig om van tevoren even een rondje door de Action te maken. Ik besloot om voor beide dames een paar cadeautjes te kopen.

Al een aantal jaar vieren wij oud & nieuw met een gezellig clubje vrienden. Afgelopen jaar is het idee ontstaan om niet alleen samen oud en nieuw door te brengen, maar om ergens een huisje te huren en er een gezellige midweek van te maken. Super leuk idee natuurlijk! En na heel wat speurwerk op internet werd het ideale plekje gevonden; Het Keyserbosch-hof. Een super gezellige vakantiewoning waar we een paar heerlijke daagjes hebben gehad.

Omdat we ook twee peuters bij ons hadden, vond ik het geen overbodige luxe om wat extra speelgoed mee te nemen. Eigenlijk hebben onze meiden al meer dan genoeg speelgoed, zeker met alle verjaardagen en feestdagen achter de rug, maar omdat het twee meiden zijn die beiden een behoorlijk eigen willetje hebben, kocht ik wat extra’s. En dan van alles twee stuks, zodat ze geen ruzie zouden krijgen (slim hè 😉 )shoplog ActionIk kocht voor allebei vier cadeautjes, voor elke dag dat we er waren, één. Voor Aukje pakte ik alles in Micky Mouse papier in en voor Maud alles in Frozen papier (ook van de Action). Op de eerste dag kregen ze een grote pot met kralen, deze werd meteen goedgekeurd door zowel Aukje als Maud, en ze begonnen er allebei meteen mee te spelen. Zonder gemopper, geduw of iets van elkaar af te pakken, fijn! Op de tweede dag kregen ze een krasblok. Dit bleek nog een beetje te moeilijk (inschattingsfoutje) dus hier konden de papa’s en mama’s lekker mee spelen. Op dag drie had ik een stickervelletje met 3D stickers, en stickers zijn altijd goed! En voor de laatste dag had ik magic sand gekocht. Leuk spul, maar ik moet zeggen dat ik deze variant (van de Action) wel erg veel weg vond hebben van klei.

Naast de cadeautjes voor de meiden had ik nog een paar andere dingetjes gekocht. Een vissenspelletje, een setje poppenluiers en een effen witte longsleeve voor Aukje. Tipje! Ik vind de basis shirtjes van de Action echt heel erg fijn! Zit lekker veel stretch in en hebben een mooi model (getailleerd). Wat mij betreft wederom een geslaagd bezoekje aan de Action. De meiden konden heerlijk spelen zonder te mopperen dat ze aan elkaars speelgoed zaten, en daardoor konden wij even een kop thee drinken zonder politieagentje te spelen 😉 fijn! Een goed idee dus, net zoals het midweekje weg zelf!)

Koop jij weleens speelgoed bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.