Verrast met een babyshower!

Nietsvermoedend liep ik woensdagavond gehaast naar beneden. Aukje had natuurlijk nog even alles uit de kast getrokken om tijd te rekken en ik zou op tijd worden opgehaald om met een vriendinnetje weg te gaan. Maar niets was minder waar…

Woensdagochtend werd ik echt enorm vroeg wakker door Aukje. Nog voor 06.00 uur besloot ze dat ze klaarwakker was en wij dus ook. Nou had ik al niet zo’n goede nacht gehad, dus ik hoopte later op de dag nog even een dutje te kunnen doen want die avond had ik een verrassingsdate met vriendinnetje Linda op de planning staan. Helaas kwam er van dat dutje niet veel en dus stond ik ietwat vermoeid ’s avonds klaar om met Linda mee te gaan. Meestal gaan we samen naar het theater, dus ik verwachtte ook dit keer zoiets.

Nadat ik Aukje voor de tweede keer in bed had gelegd (mevrouw heeft uitgevonden dat ze kan tijdrekken door nog een keer naar de wc te gaan terwijl ze er eigenlijk al in ligt) liep ik snel naar beneden. Hopelijk stond Linda niet al te wachten. Eenmaal beneden was ze er dus al, maar ze was niet alleen, mijn moeder en zus waren er ook!

Eerst dacht ik dat we met z’n vieren iets zouden gaan doen, maar al snel werd de woonkamer versierd en bleek dat er nog meer vriendinnen waren uitgenodigd, super leuk! Nadat iedereen lekker zat, de tafel vol stond met lekkere (en roze) hapjes werd er natuurlijk heel wat afgekletst. Het was zo gezellig! Ook werd ik nog verwend met lieve cadeautjes, zal ik daar een foto van delen in mijn diary zondag?

Lieve allemaal, super bedankt voor de gezellige avond! En stiekem vond ik het wel fijn dat ik lekker thuis mocht blijven haha 😉

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.